Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye ez még nem a szülés?

Ugye ez még nem a szülés?

Figyelt kérdés

26+4 hetes vagyok ikrekkel. Eddig minden rendben volt, de ma nagyon erős mensi szerű görcseim vannak délután 4 óta. Próbálok pihenni, zuhanyoztam jó meleg vízben, de nem múlik el. Fájások közti időt nem tudok számolni, mert állandó, 10es sklálán kb. 6os. Majd leszakad a derekam is :( Mellette apa alig bír a 2évesünkkel, így a pihenés sem az igazi. Vérzés nem volt, délután még mozogtak a babák.

Szerintetek ugye ez még nem az? Ha mégis, mire számíthatok?

2014. aug. 26. 19:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 A kérdező kommentje:

Kedves lányok! El nem tudom mondani, hogy mennyire jól esik, hogy ennyit gondoltok ránk. Nem is gondoltam volna, nagyon kedvesek vagytok!

Sajnos azért nem jelentkeztem, mert nem volt erőm hozzá, nem tudtam, hogy a kedves szavaitok után hogy is mondjam el. Döme már az angyalkákkal van :( Donát pedig visszakerült a lélegeztetőre :( Köszönök minden jókívánságot, és bocsássatok meg, ha ritkán jelentkezem. Nem sok erőm van, próbálok a nagyobbikra és Donátra koncentrálni, de kezdem feladni. Tudom, hogy nem szabad, de.. :(

2014. szept. 2. 14:10
 52/115 anonim ***** válasza:
100%

Éreztem hogy ezért nem írsz!

nagyon sajnálom. sok erőt és kitartást kívánok.

2014. szept. 2. 14:24
 53/115 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező! Annyira nagyon sajnálom, folynak a könnyeim. Ne add fel kérlek! Nem szabad!

Bocsánat, tudom hogy nem jókor...de pereld be azt a rohadt kórházat amiért hazaküldtek!

2014. szept. 2. 14:30
 54/115 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem! Döme baba odafentről vigyáz majd a testvérére.

Sok erőt kívánok Nektek! Nagyon fontos, hogy ne add fel!

2014. szept. 2. 14:49
 55/115 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. Tudom , hogy nagyon nehéz de próbálj meg erős maradni.
2014. szept. 2. 16:45
 56/115 anonim ***** válasza:

nem tudom mit kéne még írni.Ezt CSAK TE érezheted.De azért az vígasztaljon,hogy Donát még ott van.És érte muszáj küzdened.Döme pedig azért van már fent, mert Isten úgy akarta,valamiért.

Donát is ment volna már. Kibírjátok!!!!!!!!!!!!!! Mert muszáj kibírnotok <3 :'(

2014. szept. 2. 16:46
 57/115 anonim ***** válasza:
Drága kicsi angyalka... Nagyon sajnálom! :-(
2014. szept. 2. 16:58
 58/115 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sajnálom a kis Dömét!!! Donátnak pedig nagyon sok erőt kivánok, egészséget és minden jót!!! Küzdjön,küzdjön,küzdjön!!!!!!Neked is sok erőt,hogy koncentrálni tudj a küzdő kisbabádra!!!!!! Üdv,12-es!
2014. szept. 2. 17:14
 59/115 anonim ***** válasza:
Borzasztóan sajnálom, én is könnyezem. Kicsi angyalkátok fentről fogja segíteni itt maradt testvérkéjét. Koncentráljatok rá és a 2 évesetekre, miattuk erősnek kell lennetek!
2014. szept. 2. 20:35
 60/115 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon nagyon sajnálom ami veletek történt. :'(

Megszakad a szívem :(

Egyszerűen szóhoz sem jutok. :(

Hihetetlenül sok kitartást kívánok nektek,sokat gondolok rátok,a picikének és nektek sok erőt,egészséget és kitartást kívánok! :(

Az elment pici csillag biztosan nagyon jó helyen van Isten védelme és szeretete alatt. Kicsi Angyalka,nyugodjon békében :(

2014. szept. 2. 22:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!