Létezik olyan hogy valakit saját kérésére császározzanak meg? Nagyon fontos hogy megtudjam.
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 21:36
1/14 anonim válasza:
Sok ilyen jellegű kérdés volt már. Sajnos van az az orvos, és van az a pénz Magyarországon... Tehát igen, létezik.
Magánklinikán mindenképpen. Ott te választasz.
2/14 anonim válasza:
Ne akarjál császárt, epidurális érzéstelenítéssel megúszható a fájdalom, a császár után viszont sokkal rosszabb.
3/14 anonim válasza:
Találsz olyan orvost, pénz és ismerettség kérdése. Bár természetes szülés párti vagyok, szerintem azért nem elítélendő ez, hogy sajnálkozni kéne rajta.
4/14 anonim válasza:
Sok penzert biztosan de miert akarna valaki csaszart ha nem muszaj?en is "csaszar fan" voltam aztan vegul huvelyi szülésem volt es örülok hogy igy alakult,gyorsabb a regeneralodas sokkal. Persze ndegyik fajtanak megvan az elonye es hatranya is en azt mondom törekedj a termeszetes modra.
5/14 anonim válasza:
Igen fogadsz egy orvost ő talál indokot rá,máskülönben nem.
7/14 anonim válasza:
Engem nem rég császároztak az az 5 napja és nagyon durva ami utána jött... el is ment a kedvem a kistesótól :( írtóra fáj utána... szóval ha nem áll fent vészhelyzet ne kérd!!! A.
9/14 anonim válasza:
létezik. Én pl azért váltottam orvost, mert megkérdezte, akarom-e, én dönthetek, hogyan szeretnék szülni. Viszont számomra nincs szakmai hitele annak, aki egyértelműen orvosszakmai kérdést a betegre hárít.
10/14 anonim válasza:
Simán. Ugyan annyiba kerül mint egy sima szülés( pesti, felkapott doki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!