Én most várom az első babámat 6 hetes vagyok. Szerintetek nagyon fontos, hogy legyen saját orvosom? Azt a pénzt inkább a babára költeném.
Úgy is a babára költöd, ha van saját orvosod... mert az ő érdeke is, hogy rendesen bánjanak veletek. Így megy ez!
Gondolj bele, milyen király lenne nagy hassal órákig álldogálni UH-ra vagy egyéb vizsgálatra várva. Szülésnél meg... esetleg hagynak órákig szenvedni, nem néz rád senki, a kérdéseid és kéréseid sem feltétlenül hallgatják meg. Hallottam pár ilyen sztorit a kórházban!
Én mindig azt mondom, hogy ha a gyerekre, főleg az egészségére nem költünk, akkor mire igen? S hát jelenleg a szülész-nőgyógyász követheti nyomon az egészségét, fejlődését.
én nagyon örlődöm. eredetileg úgy gondolnám,ahogy te leírtad. de! amikor első babámmal voltam terhes, nagyon csúnya dlgokat láttam azoknál a kismamáknál,akiknek nem volt orvosuk. egy példa: anyuka március 2-re volt kiírva, én 14-én ültem vele nst-n,még nem szült meg. akkor nagynehezen közölték vele,h. valószínű,elszámolták,az új nap március 26. én 28-ra voltam kiírva,onnantól együtt jártunk nst-re. 26-án sem szült meg, onnantól túlhordásban minden nap találkoztunk. nekem 1-én azt mondta a doki,másnap szülünk,vele nem foglalkoztak. 2-án megszültem, 5-én jöttünk haza a kórházból és kifelé menet találkoztam vele,szerencsétlen még mindig pocakkal sétálgatott! később is beszéltünk,mekóniumos magzatvíz miatt sürgősségi császára lett...
olyanokról nem beszélve,hogy többször is előfordult,hogy 6!!! órát ültem sztk rendelésen a soromra várva,renszsresen félre diagnosztizáltak, rossz gyógyszert írtak fel fogamzásgátló gyanánt... biztos vagyok benne,h. van jó sztk-s orvos is,de ez lutri. ha telik rá,fizesd ki inkább azt a havi 10E ft-ot a rendelésen,megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!