Létezik olyan hogy valakit saját kérésére császározzanak meg? Nagyon fontos hogy megtudjam.
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 21:36
11/14 anonim válasza:
Én nem terhesen voltam ultrahangon, előttem 3 nagy hasú kismama volt, mind a hármat végig hallgattam, mert 4 öltöző volt és egyszerre vetkőztünk. Mind a hármat megkérdezték császárral vagy simán szeretne szülni. Mind a három azt mondta hogy, császárral. Ez egy Bp-i kórházban volt. Meglepett, mert én azt hittem, hogy ezt nagyon kínos kérni, kieszközölni valahogy, de nem.
12/14 ivilicious válasza:
Nekem lehet császármetszés lesz, mert muszáj, én ettől féltem legjobban, nem tudom ki az az elmebeteg, aki még fizet is érte
13/14 anonim válasza:
Kár hogy le lettem pontozva. A császár nálam nem divatból volt baromira nem akartam de más megoldás nem volt :/ sajnos. Szóval jól gondold meg...
14/14 anonim válasza:
ugye tudjatok mennyi sulyos komlikacioval jarhat a csaszar? Akar ott is maradhatsz(embolia mutat alat tutan) ill meddo lehetsz utana.
Ha a Joisten igy akrta volan a szulest tepozar lenne a nok hasan.
A csaszar egy eletmento surgossegi beavatkozas nem divat kerdese amit valasztani kell.
Az az orvos aki ezt felajanja etikatlan es nem szakmaba valo hiszen o tudja mivel jarhat.
miert erzik egyes nok a szulest vajudast huvelyi szulest cikinek ?Mert fogalmuk sincs mirol beszlenek.
Azt hiszik a csaszarral olcson megusszak csalnak kivetelt tehetnek a termneszeten.
Aztan jon a csalodas faj huz ronda komplikaciok stb a kovetkezo terhesseget meg vegig aggodjak nehogy szetrepedjen a heg es meghaljon a baba. Teny;leg milyen jo dolog a csaszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!