Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye ez még nem a szülés?

Ugye ez még nem a szülés?

Figyelt kérdés

26+4 hetes vagyok ikrekkel. Eddig minden rendben volt, de ma nagyon erős mensi szerű görcseim vannak délután 4 óta. Próbálok pihenni, zuhanyoztam jó meleg vízben, de nem múlik el. Fájások közti időt nem tudok számolni, mert állandó, 10es sklálán kb. 6os. Majd leszakad a derekam is :( Mellette apa alig bír a 2évesünkkel, így a pihenés sem az igazi. Vérzés nem volt, délután még mozogtak a babák.

Szerintetek ugye ez még nem az? Ha mégis, mire számíthatok?

2014. aug. 26. 19:50
 61/115 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom :) erősnek kell maradnod a gyerekeidnek szüksége van rád!
2014. szept. 3. 07:58
 62/115 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sajnálom,többen megfogalmazták azt amit én is gondolok.

Azoknak intézem szövegem akik ide kommenteltek : TI vagytok azok,akik miatt még tart valahol az ország.Ennyi empátiát,törődést,szeretetet nem sok helyen láttam még. Nagyon jó emberek lehettek,és boldog életet kívánok nektek.Tényleg.Példaértékű amit ti csináltok :')

2014. szept. 3. 17:15
 63/115 anonim ***** válasza:
67%
Kedves kérdező! Azóta mi a helyzet?
2014. szept. 6. 04:38
 64/115 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Most egy kicsivel jobb a helyzet, sokat segítenek ebben a PIC-es nővérkék is, és hála isten a férjemmel jobban támogatjuk egymást, mint valaha. Donátka már napok óta stabil, már amennyire az lehet. Szondán már 2ml-t eszik napi 8-szor. Ami szintén pozitív: megindult a tejcsim, így azt kapja :) Szombaton "kenguruztattuk" is, úgy érezték a nővérkék, hogy mindkettőnknek jót tenne a másik közelsége. Teljesen igazuk is volt, köszönöm nekik! Igaz, hogy sajnos közben végig Döme járt az eszemben, de így is sok-sok erőt adott, és igyekeztem minden pozitív energiát és szeretetet Doniba sugározni :)
2014. szept. 8. 15:29
 65/115 anonim ***** válasza:
100%
Annyira örülök a jó híreknek! Nagyon sok erőt Nektek!
2014. szept. 8. 21:41
 66/115 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök kérdező, csak így tovább!
2014. szept. 8. 22:28
 67/115 anonim ***** válasza:
100%
De jó! Csak így tovább, küzdjetek egymásért a picikéddel, erősek vagytok és túl lesztek rajta!
2014. szept. 9. 09:03
 68/115 anonim ***** válasza:
100%
annyira örülök, hogy minden jól alakul.
2014. szept. 9. 10:49
 69/115 anonim ***** válasza:

'Nincs más hátra,csak előre'

'A rosszat jó követ,nem lesz folyton nehézség'

Ezek járjanak mindiiiig a fejedbe <3

2014. szept. 10. 16:31
 70/115 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok?
2014. szept. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!