Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek hogy ne feljek...

Mit tegyek hogy ne feljek ennyire a csaszarmetszestol?

Figyelt kérdés

Holnap toltom a 40.ik hetet, es vasarnapra vagyok kiirva. A kisfiam 3850gr a multheti ultrahang szerint, szoval siman 4kg felett lesz, a BPD-je 100as, es a dokim szerint (vizs.alapjan) hiaba van fejjel lefele nincs beilleszkedve a feje, es meg mindig teljesen zart a mehszajam. Igy hat megbeszeltuk hogy csaszar, hiszen valahogy ki kell jonnie... Ott dolgozom abban a korhazban ahol szulni fogok, igy a dokimat is ismerem, es megbizom benne, megis nagyon felek. Kedden kell befekudnom, ha addig nem tortenik semmi, es akkor beinditja kicsit a fajasokat (mondjuk ezt kihagynam, de nem lehet...) es akkor csaszar. Rettegek, mert 25 eves vagyok, eletembe sose voltam egy napot korhazba, legnagyobb dolog a vervetel volt :) Boldognak kene lennem h 5 nap es a kezembe tarthatom a fiam, megis felorol a felelem...

Terhessegem elejen dohanyoztam 4 honapos koromig (nem vagyok buszke...) aztan letettem, a mai napig nem gyujtottam ra. De ez a kilatastalansag a felelem, a strrssz kikeszit es mindennap sirok,zokogok igy adom ki a feszkot, de kouben ragyujtanek mert tudom h megnyugtatna... Viszont ezt az 5 napot meg ki kene mat birnom, de ez a legnehezebb. Mi tevo legyek? Volt valaki hasonlo helyzetben?

2014. jún. 6. 13:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

18-as vagyok.

A programozottnál nem várják meg,hogy baromira fájjon.Kb.5-10perc az oxi beadástól és már a műtőben voltam.

2014. jún. 7. 11:44
 22/35 A kérdező kommentje:
Nekem ugy mondta a dokim h "egy kicsit gyotorjuk, mert a baba erdekeben muszaj, de nem sokat" Hat ugy programozott hogy o mondta h teljesen zart vagyok, a kisfiu nincs beilleszkedve normalisan nagy baba is. Es akkor en kerdeztem tole hogy mi a velemenye a csaszarrol, elmondta, hazajottem, elgondolkodtam... masnap mennem kellett hozza amugyis es akkor mondtam neki hogy szeretnek elni azzal.a lehetoseggel hogy csaszar...(az en es a babs erdekeben is), elnevette magat es mondta h gondolta h ez iranyu keresem lesz :) De azt hogy kedden kell befekudnom mdg azelott mondta h en kijelentettem volna a csaszart. De aranyos volt mert mondta h izgulni szabad, felni nem. Koszii :))
2014. jún. 7. 11:58
 23/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet egy kicsit bekepzeltnek tunok de abban bizom h ott dolgozo vagyok, ugymondd kollega es regota ismerem a dokim remelem h nem hagy szenvedni sokat. De persze azzal is tisztaban vagyok hogy a gyermeket senkinek nem adjak ingyen, mindenki megszenved erte valamilyen szinten, :)
2014. jún. 7. 12:02
 24/35 anonim ***** válasza:

Hát igen,ezt mondtam:)

De tényleg nem kell félni a fájásoktól,mert nem fájnak:)

Én is nagyon féltem,az előzmények miatt.

2014. jún. 7. 13:12
 25/35 A kérdező kommentje:
Azert is mondtam el a dokimnak h nagyon alacsony a fajdalomturokepessegem... hat nem volt mensis gorcsom se az eletembe... :/ Attol felek h hamar eros fajasokat csinal. De sztem 5-10percnel tobb kell legyen, mert nekem azt mondta hogy "stresszelni" kell a babat h felkeszuljon a szuletesre..
2014. jún. 7. 14:17
 26/35 A kérdező kommentje:
Ja meg meg a csaszarnal amitol felek a hatbaszuras, erzestelenites... :\
2014. jún. 7. 14:18
 27/35 anonim ***** válasza:

Elhiszem attól én is félek:)

Viszont nyugodtan kérheted altatásban én is úgy kérem majd.

Tudom,hogy mostanában nem nagyon akarják altatásban végezni a műtétet(ott kell lennie az altatósnak végig)az epidurálisnál meg csak mikor beadja.

Minden létező érvet felhoznak az altatás ellen,de én nem merném vállalni ébren.

2014. jún. 7. 17:34
 28/35 A kérdező kommentje:

Azt kertem h altasson azt mondta nem lehet a baba miatt...

Ma voltam nst-n delelott... 100as fajasokat mutatott ami annyibol allt h ereztem h bekemenyedik a hasam es feszit rendesen.. Megmutattak a ugyeletesnek. Megvizsgalt, szuk 1 ujjnyi. Azt mondja setaljak 2 ora mulva megint nst. Ott 90es fajas, szinten haskemenyedes formajaban.. megint megvizsgalt, a mehszaj nem valtozott. Mara vok kiirva. Pl most is bekemenyedett a hasam ugy h levegot alig kapok, es ez volt a gep szerint 100as fajas. Azt hittem bent tartanak...

2014. jún. 8. 17:49
 29/35 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy azt mondják,hogy a baba miatt nem altatnak.

Érdekes,hogy császár lesz Nálad és még nem vagy túl rajta ha mára vagy kiírva.

Mégis mikor akar megcsászározni?

2014. jún. 8. 20:29
 30/35 A kérdező kommentje:

Kedden.

Szted mi ez a haskemenyedes egyfolytaba?

2014. jún. 8. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!