Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek hogy Ne feljek...

Mit tegyek hogy Ne feljek ennyire?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok es nagyon nagyon felek a szulestol. Mit tegyek?

2014. máj. 6. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lazíts picit! Neked se jó, ha sokat rágod a kefét, meg a bébinek sem. Én is féltem, de tereltem a gondolatokat, igyekeztem nem gondolni a szülésre. Ha nem így teszek, begolyóztam volna, pedig akkor nálam idegesebb kismama nem létezett...aki úgy félt volna mint én :)
2014. máj. 6. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg megnyugodni (tudom könnyű mondani) az biztos, hogy a gyereknek ki kell jönnie így felesleges olyantól félni ami úgy is bekövetkezik. Aztán fájások közben arra gondolj, hogy mindez azért van, hogy a babád a kezedben tarthasd, a pánik neki sem kedvez, mert érzi, ők is megdolgoznak a szülésnél rendesen. Aztán az sem törvényszerű, hogy sokáig tartson, hogy nagyon fájjon és most lehet még félsz tőle, de 3 hét és mit meg nem adsz, hogy kijöjjön végre és ha neadjisten tovább marad bent akkor szerintem már az sem fog érdekelni, hogy fáj csak jöjjön már ki végre :)
2014. máj. 6. 09:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Kkoszonom, aranyosak vagytok. Igen tudom, csak nagyon alacsony a fajdalomturo kepessegem... De mindennel jobban akartam ot! Pedig mar most rossz h alig alszom, eg a gyomrom, gyenge vok, hanyingerem van, alig mozgom a hasamtol... Mindennap elsirom magam "kinomba", es szeretnek tul lenni rajta.

A fajdalomrol meg annyit h nem volt eletembe semmi bajom 1napot nem voltam korhazban, menseses gorcseim sem voltak. Ezert felek h hogyan fogok reagalni a fajdalomra........

2014. máj. 6. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha rettegsz, akkor tényleg fájni fog!

A babád és a tested tudják a dolgukat, csak ne hagyd, hogy kiszolgáltatottnak érezd magad. Van orvosod, szülésznőd? Bízz bennük! Írj szülési tervet, készülj a szülésre, tudd, hogy mi vár rád! Legjobban mindig az ismeretlentől félünk!

Kitartás! :)

2014. máj. 6. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Én már azért sírok,hogy végre szüljek, mert a bordám alá fészkelődött, így egy egyszerű levegővétel is olyan mintha kést forgatnának :(
2014. máj. 6. 10:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Van felétek anyacsoport, szülésfelkészítő, jógacsoport ilyesmi? Nagyon sok jó, és főleg hasznos dolgokat hallhatsz anyukáktól, szakemberektől. Érdemes lenne elmenned !!
2014. máj. 6. 12:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Uhh szegeny.... Nekem csak a hasam kemenyedik de sirni tudnek (amit tgnap meg is tettem, meg mar jo parszor...) pedig szedem a 3x2 MagneB6ot. Es viszket a hasam, ill. iszonyat modon csikos. Aludni nem tudok szinte mar sehogy... :/ Jun.8-ra vagyok kiirva, de en (eskorulottem mindenki) ugy gondolom elobb lesz 1-2 hettel... Edesapam ugy fogalmazott h most hetvegere "lottek nekem". A megerzese alapjan. Bar ezek a frontok.... pl most is faj a fejem,hanyingerem van, probaltam volna aludni nem jott ossze...
2014. máj. 6. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyi, neked a dokid a magnéziumot nem hagyatja abba a 36. héten? mert nekem igen. Nem szeretnék nálad bekavarni, csak írtad, hogy szeded. Nekem a betöltött 36.-tól nem "szabad" szednem, mert ezek a görcsöcskék már jót tesznek az előkészítésben.

De persze őt kérdezd!

2014. máj. 6. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
velem is abbahagyatta a doki a 36. héten a magnéziumot! kérdezz rá a dokinál szerintem már nem kéne szedni, az összes ismerősömmel abbahagyatták.
2014. máj. 6. 15:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Errol en is hallottam...Lehet h mar tobbet art mint hasznal?:/
2014. máj. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!