Hogy érjem el, hogy ne féljek ennyire a szüléstől?
Szia!
mikor odakerülsz, rá fogsz jönni, h bármekkora is a fájdalmad, bármilyen nehéz is, ez az egyetlen fájdalom, amit kibírsz és értelme is van. Nekem ritkán fáj a fogam, de akkor olyan erővel, h nagyon. A szülés ennél sokkal jobban fájt, de inkább 2 szülés mint egy fogfájás. Majd ha odakerülsz, érteni fogod. A végén el is felejtesz mindent, rádteszik a babát, aztán csak arra gondolsz, h minden küzdés megérte. (Az meg nagyon megéri, h elmegyek a fogdokihoz aztán közli h ki kell húzni...:S)
Gondolom az a gondolat nem nyugtat meg, hogy gyerek bent még nem maradt...
Próbáld megfogalmazni, hogy konkrétan mitől is félsz? Mert a szülés úgy am blokk túl általános.
Tű:
Egy problémamentes szülésnél nincs tű semerre.
Vér:
Azt a részét Te nem igazán látod, és nem is fogod fel közben, mert mással vagy elfoglalva. Én minden alkalommal a megfigyelési időben vettem észre, hogy jé, véres lett a hálóingem?
Előtte utána annyi vér van maximum, mint menstruációkor, azt meg kibírod, megy a betétbe.
amikor beindul a szülés,már nem fogsz ezeken agyalni,hanem megy minden magától. mondják mikor mit csinálj. nincs lehetőséged érzéstelenítést kérni?
a fájástól se félj ennyire.lehet,hogy te azok közé tartozol aki hamar és könnyedén túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!