Májusra vagyok kiírva de már most nagyon félek csak erre tudok gondolni ez miért van? Mit tegyek hogy ne féljek?
Ez tipikus pánikbetegség,de ilyenkor gyógyszert nem lehet szedni.
Ne aggódj minden rendben lesz biztosan.
Nekem mindig vagy késő este vagy hajnalba indult be a szülés,pedig már négyszer szültem.Csak a negyedik volt indított.
Pikk-pakkra meg nem születik meg,ezt te is tudod mivel már van eg gyerkőcöd.Mondjuk nekem a harmadik volt a leggyorsabb.Fél óra.
De a második nem hiszem,hogy ilyen gyors lenne.
Az első mennyi idő alatt született meg?
Ne stresszeld magad,mert ez a babának se jó.
De május még hol van?????Mégcsak január van.Esetlega védőnővel beszélj,hogy tud-e valami ötletet.
Minden jót s nyugalmat!
4 gyerkőc anyukája
Ne félj!
Mindegyik szülés más és más.Nekem a négy közül egyiket se lehetett összehasonlítani se!Próbálj zenét hallhatni,olvasgatni,hogy valamivel lekösd magadat.
Mennyi idős az első?
Szia..
Akkor én most még jobban "megijesztlek"
Tudod mekkora ereje van az állandó negatív gondolatoknak???
Hagy bevonzuk a bajt??
A magam példája...
A terhességem vége felé állandóan a toxémiáról olvastam és rettegtem...nekem akinek olyan alacsony volt a vérnyomásom,hogy épp,h éltem,szinte semmit nem ettem sóval,nagyon vigyáztam..mégi stoxémiás lettem 190/100as vérnyomással vitt a mentő kórházba,majdnem kivették a babámat a 34 héten..aztán gyógyszerek,infúzió...letudták vinni átlag 140-re igy a 37+5 hétig tudtam még hordani a babámat..ekkor sűrgősségi császárom volt!
Szóval ne gondolkodj ilyesmin,az emberi agy hihetetlen dolgokra képes!!!
nem lesz gond ez legyen a gondolataidban és van telefon,szomszédok,család akik ott lesznek,amikor szükség lesz rájuk!!!
Nyugalom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!