Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Májusra vagyok kiírva de már...

Májusra vagyok kiírva de már most nagyon félek csak erre tudok gondolni ez miért van? Mit tegyek hogy ne féljek?

Figyelt kérdés
Egyébként a második terhességem és félek attól hogy egyedül leszek mikor megindul nem ér ki a mentő vagy éppen álmomban indul meg!!!!! Nem tudom mit tegyek!! A munkámra sem tudok koncentrálni!!!!!!
2012. jan. 26. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez tipikus pánikbetegség,de ilyenkor gyógyszert nem lehet szedni.

Ne aggódj minden rendben lesz biztosan.

Nekem mindig vagy késő este vagy hajnalba indult be a szülés,pedig már négyszer szültem.Csak a negyedik volt indított.

Pikk-pakkra meg nem születik meg,ezt te is tudod mivel már van eg gyerkőcöd.Mondjuk nekem a harmadik volt a leggyorsabb.Fél óra.

De a második nem hiszem,hogy ilyen gyors lenne.

Az első mennyi idő alatt született meg?

2012. jan. 26. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne stresszeld magad,mert ez a babának se jó.

De május még hol van?????Mégcsak január van.Esetlega védőnővel beszélj,hogy tud-e valami ötletet.

Minden jót s nyugalmat!

4 gyerkőc anyukája

2012. jan. 26. 10:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi igyekszem megnyugodni!!! A koraszüléstől is félek!!! Az elsővel 17 óra után repesztettek burkot!!! Nehéz volt!!!
2012. jan. 26. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs okod aggodalomra. A szülésnek azért szoktak előjelei lenni, nálam például enyhe hasmenés, derékfájás. Sok szülés indul az esti órákban, de még ha el is alszol, fel fogsz ébredni a fájásokra. Jól kitalálta ezt a természet, még egyetlen nő sem szült álmában gyereket :-)
2012. jan. 26. 10:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi igyekszem nem erre gondolni!!!!!!!!!
2012. jan. 26. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj!

Mindegyik szülés más és más.Nekem a négy közül egyiket se lehetett összehasonlítani se!Próbálj zenét hallhatni,olvasgatni,hogy valamivel lekösd magadat.

Mennyi idős az első?

2012. jan. 26. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia..

Akkor én most még jobban "megijesztlek"

Tudod mekkora ereje van az állandó negatív gondolatoknak???

Hagy bevonzuk a bajt??

A magam példája...

A terhességem vége felé állandóan a toxémiáról olvastam és rettegtem...nekem akinek olyan alacsony volt a vérnyomásom,hogy épp,h éltem,szinte semmit nem ettem sóval,nagyon vigyáztam..mégi stoxémiás lettem 190/100as vérnyomással vitt a mentő kórházba,majdnem kivették a babámat a 34 héten..aztán gyógyszerek,infúzió...letudták vinni átlag 140-re igy a 37+5 hétig tudtam még hordani a babámat..ekkor sűrgősségi császárom volt!

Szóval ne gondolkodj ilyesmin,az emberi agy hihetetlen dolgokra képes!!!

nem lesz gond ez legyen a gondolataidban és van telefon,szomszédok,család akik ott lesznek,amikor szükség lesz rájuk!!!

Nyugalom!!!!!

2012. jan. 26. 13:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen igyekszem terelni a gondolatokat!!!! 7 éves és Patriciának hívják!!!
2012. jan. 26. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Most jól rá ijesztettél szegényre!Ezt nem kellett volna!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 26. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!