37héten járok és már nem kívánom a szexet. Más is van ezzel így? A párom viszont minden nap szeretné, de én már annyira várom a picúrt hogy szinte másra nem is tudok gondolni. Meg hát amiket összebénázunk a nagy pocakom miatt!
Szia
Én végig a terhességem alatt alig kívántam az utolsó pár hónapba akármikor neki kezdtünk egyből volt nagy rugdosás bent
Ha nem kívánod, ezt mondd el férjednek, és kérd meg, hogy értse meg, és fogadja el.
De neked sem kell elvből elutasítanod:-) Játszatok csak, simogassátok egymást, bújjatok össze, vannak egyéb más módszerek, nem feltétlen kell közösülni.
Én mit nem adtam volna a szexért, de a 29. héten eltiltottak, na meg szülés után a 4 hét... az 15 hét. Nehéz volt!
Azért a férjed egy csepped gyakorolhatna némi önualmat. A szülés után 6 hétig biztosan nem szexelhettek amíg tart a vérzés és amíg be nem gyógyul a gátseb és a méhed.
Én egész terhességem alatt nem kívántam a szexet, szülés után meg végképp nem. A férjem csak hozzámért odabújt és már spriccelt is a tejem, és nagyon zavart.
Mások szerint mindez tök normális. A férjeknek pedig türelmesnek kell lenniük. És általában azok is.
Beszélj a dologról a férjeddel, mert ha muszájból teszed hamar el fogtok távolodni egymástól, főképp szexuálisan.
szia!
Én az utolsó hetekben "kergültem meg". Előtte hetekig szinte száraz voltam ; és nagyon bántott a dolog; a terhesség végefelé meg rám tört az érzés:)De ezt mondjuk a férjem nem bánta :) Valakinek itt nagyon igaza van . Ez a dolog nem a férjedtől függ. Ha Te nem kívánod, nem akarod, neked kényelmetlen , akkor gyakoroljon önuralmat. Te vagy a fontos, meg a baba; "muszájból" ne légy a férjeddel.Meg ráadásul majdnem minden nap...?:) Nagy hassal, tényleg jóval kevesebb mozgási felülettel? ezt meg kell értenie!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!