Már hónapok óta csak a szülésre tudok gondolni. Arrahogy mi lesz és hogy nagyon fog e fájni, meg mi lesz velem? Pánikbeteg vagyok és ezek a gondolatok mégjobban erősödnek bennem a megszokottnál. Valami amitől megnyugodnék? 36 hetes.
Szia, én nem tudom magamról, hogy pánikbeteg lennék de én is nagyon félek tinédzser korom óta. Most 35 hetes vagyok és a nap 24 órájában a szülésről gondolkodom...Sajnos ez velem így van a várandósságom elejétől így én egy pszichiáterhez járok aki segít felkészülni a szülésre, ezen kívül még dolgozom bár már nem könnyű egyáltalán de itthon asszem megbolondulnék.
Kismamajógázom és meditálok tudatosan próbálom meg a gondolatamat pozitív irányba terelni (ami nem mindig sikerül...) szedem a homeos bogyókat a szüléstől való félelemre.
Hát én így próbálok meg könnyíteni a félelmemen talán segítettem valamit neked...ja és ez is jó nekem, hogy olvasom ezt az oldalt mivel senki kismama nincs az ismerőseim között akikkel beszélgethetnék.
Kitartást, könnyű szülést és boldog babázást kívánok neked!
Szia
Én is nagyon féltem ahogy közeledtem a végéhez mindig mondtam páromnak én nem akarok szülni menni a 39.hét után folyamatosan az járt a fejembe hogy én most már indulok szülni mert elegem van legyen már kint mikor elkezdődtek a fájások kész öröm volt onnantól nem érdekelt a fájdalom csak az járt a fejembe hogy végre lassan megláthatom hogy őszinte legyek azért nem volt kellemes nah de annyira vészes se hogy ne szüljek még 1szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!