Jelenthet valamit, ha ovuláció után 4 nappal magasabb hőt mérek a megszokottnál?
Rendszeresen vezetek görbét. Nem vagyok beteg.
Még azt is hozzátenném az egészhez, hogy sűrűn pukizok...ami nem szokott jellemző lenni ilyen gyakorisággal. És néha nagyon-nagyon enyhén hullámszerűen érzek kis nyilalást az alhasam környékén.
Azt még hozzátenném, hogy fél 6-kor szoktam mindig mérni a hőmet. Ma viszont fél 4-kor mértem meg és így volt 36,9! Ezután kimentem pisilni mert nagyon kellett (ami rám nem jellemző éjszaka, hogy erre ébrednék). Visszaaludtam. Majd fél 6-kor ismét mértem kiváncsiságból és akkor meg már 37,1 volt a hő!
De a görbén a 36,9-et jegyeztem be.
Szóval mindenképp magasnak érzem ezt még ilyenkor. Nekem ilyenkor max 36,7 szokott lenni.
Rendben, teljesen igazad van.
Addig nem szabad reménykedni, amíg nem marad el a mensi, hiába az új tünetek is még hozzá...stb.
De amúgy én arra is gondoltam, hogy nem-e cisztám van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!