Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet valamit, ha ovuláció...

Jelenthet valamit, ha ovuláció után 4 nappal magasabb hőt mérek a megszokottnál?

Figyelt kérdés

Rendszeresen vezetek görbét. Nem vagyok beteg.

Még azt is hozzátenném az egészhez, hogy sűrűn pukizok...ami nem szokott jellemző lenni ilyen gyakorisággal. És néha nagyon-nagyon enyhén hullámszerűen érzek kis nyilalást az alhasam környékén.

2011. ápr. 5. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Belinkeled a görbédet?
2011. ápr. 5. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Azt még hozzátenném, hogy fél 6-kor szoktam mindig mérni a hőmet. Ma viszont fél 4-kor mértem meg és így volt 36,9! Ezután kimentem pisilni mert nagyon kellett (ami rám nem jellemző éjszaka, hogy erre ébrednék). Visszaaludtam. Majd fél 6-kor ismét mértem kiváncsiságból és akkor meg már 37,1 volt a hő!

De a görbén a 36,9-et jegyeztem be.

Szóval mindenképp magasnak érzem ezt még ilyenkor. Nekem ilyenkor max 36,7 szokott lenni.

2011. ápr. 5. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Erre ne alapozz ! Ovuláció után természetes hogy megemelkedik. Nekem is volt hogy végig tartotta a 36,9-et aztán olyan is hogy ovu után 37,2-37,3 is volt - totál azt hittem hogy most ilyen homérséklettel tuti sikerult aztán menzikor mégis leesett és annyi! Ne keress még most semmi tunetet ilyenkor még nem igazán lehet érezni semmit max. pszihésen produkálni tuneteket. Hidd el én már ezen végig mentem. Hasfájás, mellfeszulés hirtelen rosszullét meg minden aztán még mindíg semmi. Kár foglalkozni vele akkor jon a baba ha akar ha nem tehetsz bármit akár fejre is állhatsz akkor se jon. Haggyad magad meglepni.
2011. ápr. 5. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Rendben, teljesen igazad van.

Addig nem szabad reménykedni, amíg nem marad el a mensi, hiába az új tünetek is még hozzá...stb.

De amúgy én arra is gondoltam, hogy nem-e cisztám van?

2011. ápr. 5. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy valami nem stimmel velem. Most meg egy nagyon halvány kevés kis barna pecsét is lett a wc papíron. Mi lehet a bajom szerinted? Ilyet se tapasztaltam még ilyenkor sose.
2011. ápr. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!