Milyen dolgokat vittetek a korházba ami felesleges volt? Milyen dolog volt amit elfelejtettél vagy jo lett volna gondolni rá?
A köntös felesleges. A babák miatt túlfűtik az egész osztályt. Könyv se kell, nem lesz időd rá.
Kell egy zuhanyzós és egy száraz papucs, mellszívó, a mellszívónak mosogatószer és szivacs, konyharuha amin szárítsd, szoptatóspárna. Ezeket mind úgy kellett utánam hozni, mert bent derült ki, hogy kellenek.
+ 1 kispárna szavazat.
A kisbébi pont elfér rajta hosszában, könnyebb vele tartani, szoptatni.
2 pár (legalább egyik vízhatlan) papucs fontos.
A köntös igen felesleges, amit nem vittem szopis melltartóbetét.A kispárna is jól jött volna:))
1 hetes baba anyuja
Nálam is az olvasni való volt felesleges. Pedig jó néhány szám Anyák Lapját bevittem. És ahogy beraktam a fiókba, úgy is vettem ki.
A kispárna tényleg KELL!!! Én a köntöst is használtam, mikor zuhanyozni mentem, bár mondjuk én februárban szültem. És akkor is túl fűtötték a szobákat. De jó volt akkor is, mikor kimentem a folyosóra. Csak nem egy szál hálóingben ácsorogtam vadidegenek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!