Milyen dolgokat vittetek a korházba ami felesleges volt? Milyen dolog volt amit elfelejtettél vagy jo lett volna gondolni rá?
Könyvet vittem, de minek. Vagy a babámban gyönyörködtem, vagy aludtam :)
Én a mellszívót is csak itthon használtam.
Vittem betétet, pelenkát, de ezeket adtak a kórházban (nem kérdeztem meg előre).
Vittem szopimelltartót, de egész nap melltartó nélkül voltam. Ugyanez vittem melltartóbetétet is, de azt is minek.
Nekem nagyon jó volt, hogy volt nálam vécéfertőtlenítő kendő (domestos), volt nálam nedves vécépapír, kicsi törölköző külön az altáj törlésére.
Köntös volt nálam, de tényleg nagyon meleg van a csecsemőosztályon.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Köszi szépen a válaszokat és ennyi cuccot hány táskába tettetek? mert ha m,ég kispárnát is beteszek és ababa cuccait akkor 2 nagy táskám lesz, de igy is mindenböl alig 1-1 db van benne.. Lactoherb teát vettem de azt hogy kell elkésziteni? egy filter elég 2l-hez?
várom még az ötleteket, ha van irjatok köszi.
- Én csak egy papucsot vittem, de kettő kellett, mert egy mászkálni, egy pedig zuhanyozni.
- Kanál, kés, villa, szalvéta kellett mert a kórházban nem volt.
- Kis üveges üdítő, mondjuk fél literes, mert én a másfeleset nem tudtam még megemelni rögtön a szülés utáni órákban.
- Kispárnát én is vittem :)
- Zokni! :)
- Fülhallgató + teló töltő, mert éjszaka nem tudtam aludni, és a telefonon rádiót hallgattam.
- Kis tükör is jól jött egyszer-egyszer.
...hirtelen ennyi jutott az eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!