Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen dolgokat vittetek a...

Milyen dolgokat vittetek a korházba ami felesleges volt? Milyen dolog volt amit elfelejtettél vagy jo lett volna gondolni rá?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Könyvet vittem, de minek. Vagy a babámban gyönyörködtem, vagy aludtam :)

Én a mellszívót is csak itthon használtam.

Vittem betétet, pelenkát, de ezeket adtak a kórházban (nem kérdeztem meg előre).

Vittem szopimelltartót, de egész nap melltartó nélkül voltam. Ugyanez vittem melltartóbetétet is, de azt is minek.

Nekem nagyon jó volt, hogy volt nálam vécéfertőtlenítő kendő (domestos), volt nálam nedves vécépapír, kicsi törölköző külön az altáj törlésére.

Köntös volt nálam, de tényleg nagyon meleg van a csecsemőosztályon.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. jún. 19. 08:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó volt a nedves törlőkendő,wc papír helyett. Papír wc ülőke vagy több wc papír,hogy rá tudj ülni a deszkára. Gátsebre vihetsz pl:aloe first,homeobogyót a gyógyulás elősegítésére. Mellszívó jó lett volna,szerencsére a szobatársamnak volt.
2010. jún. 19. 08:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Én túl sok ruhát vittem a babának. 3-4 elég lett volna. Amit a párom másnap hozott be az a szoptatóspárna volt, na meg a napi két liter laktoherb tea. Én vacsi után kerültem le az osztályra és nem adtak reggelig semmit. Hajnalban már a falat kapartam. :)
2010. jún. 19. 15:16
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat és ennyi cuccot hány táskába tettetek? mert ha m,ég kispárnát is beteszek és ababa cuccait akkor 2 nagy táskám lesz, de igy is mindenböl alig 1-1 db van benne.. Lactoherb teát vettem de azt hogy kell elkésziteni? egy filter elég 2l-hez?

várom még az ötleteket, ha van irjatok köszi.

2010. jún. 19. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Wc papir felesleges volt es sok helyet is foglalt, nem tudtam hasznalni, csak popsitorlovel tudtam megtorolni magam. wc uloke papir viszont jol jott. Melltartot en sem hordtam, mellszivo kellett. Babanak nem kellett semilyen ruha, mert nem engedtek a sajat ruhat raadni mig haza nem jottunk, csak kis sapkat, mert az nem volt a korhazban. Ahol en szultem ott csak 2 pelust adtak naponta, ugyhogy az is kellett. Nem lattam hogy valaki irta volna a haskotot. Szerintem fontos, hogy amint lehet elkezd hasznalni. Szuloszobara vittem egy icipici torolkozot, ami nagyon jol jott, mert inni nem engedtek, azt vizeztem es szopogattam. Kisparna is kellett. Nalam volt fenykepezogep is, es nagyon orultem, mert sok kepet keszithettem a picirol. Ja es kezfertotlenitot is sokat hasznaltam. Valaki irta a kulon torolkozot az aljtajhoz, szerintem abbol tobb is kell. Kellemes szulest!
2010. jún. 19. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Majd a férjed apránként beviszi, ami kell. Teából 2-3 decihez kell 1 filter.
2010. jún. 19. 23:22
 17/17 anonim válasza:

- Én csak egy papucsot vittem, de kettő kellett, mert egy mászkálni, egy pedig zuhanyozni.

- Kanál, kés, villa, szalvéta kellett mert a kórházban nem volt.

- Kis üveges üdítő, mondjuk fél literes, mert én a másfeleset nem tudtam még megemelni rögtön a szülés utáni órákban.

- Kispárnát én is vittem :)

- Zokni! :)

- Fülhallgató + teló töltő, mert éjszaka nem tudtam aludni, és a telefonon rádiót hallgattam.

- Kis tükör is jól jött egyszer-egyszer.

...hirtelen ennyi jutott az eszembe...

2014. júl. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!