Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulok szülni. Szurkolnátok?

Indulok szülni. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.

bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.

szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek

2009. dec. 5. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:

szia

én kérdeztem,hol szültél, a szülésznőből gondoltam,mert én is kifogtam őt...

de a baba nem nála lett meg,hanem egy nagyon aranyos szülésznőnél,sorba szültünk tele volt a szülészet,d nagyon normális,kedves volt...

2009. dec. 10. 17:44
 82/89 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok! Ügyesek voltatok. Az én első szülésem is hasonlóan zajlott, remélem a második se lesz rosszabb élmény. 36 hetes vagyok.

És a szoptatás hogy megy?

2009. dec. 10. 18:00
 83/89 anonim ***** válasza:
Csak csatlakozom az előttem szólókhoz! Tiszta szívből kívánok Nektek nagyon-nagyon sok boldog percet, jó egészséget, örömet, türelmet, kitartást, és mindazt, amit Ti is kívántok magatoknak! Legyetek boldog család, és mostmár jöhetnek majd a kistesók:)! Hihetetlenül repülnek az évek, nekem van egy 8,5 éves Kinga nevű aranygaluskám, és napokon belül érkezik a második. Elméletileg már most is jöhetne, de mivel egy picit az elsőszülöttemmel náthásak vagyunk, kértem a Pocaklakómat - aki Zoé lesz, ha nem nő ki addig a fütyije - kapaszkodjon még addig odabent, amíg Kingimmel ki nem gyógyulunk! Puszi Nektek, vigyázzatok Magatokra és a legjobbakat kívánom!
2009. dec. 10. 19:53
 84/89 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek is!

a szoptatás nagyon jó megy, ügyes a kiscsaj.

Neked pedig kedves utolsó, gratulálok a nagylányhoz, és sok sikert a kicsi szeletéséhez.

2009. dec. 11. 10:59
 85/89 anonim ***** válasza:

Szia én a 29 heteske vagyok aki irta hogy februárban felrakom a kérdést..:-)

örömmel olvasom hogy minden rendben és hogy majd drukkolsz nekünk.

Ma voltunk 4d-n meglestük a kiscsajt.Nagyon cuki a kis gonosz még be is intett de ásitott meg mindent csinált még a lábujjait is bekapta a kedvünkért csak az arcát furta be mindeig de lett jó kép ..:-)Szoval nagy élmény volt nagyon szép baba..-)De majd februárban egláthatom végre..:-)nagyon irigyellek..:-)Boldog Karácsonyt!

2009. dec. 11. 18:10
 86/89 A kérdező kommentje:
4d-n nálunk is ásított és bekapta az ujját és a drágám végig grimaszolt, és most is ugyanúgy grimaszol. nagyon édes. és te hol fogsz szülni?
2009. dec. 12. 00:29
 87/89 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot a Picihez aki már majdnem fél éves:) Most olvastam a kérdésed és jól esik ilyet olvasni.
2010. aug. 8. 23:48
 88/89 anonim ***** válasza:

:) hu de regi kerdes :)

en voltam az egyik izgulos 29 hetes kismami :)

azota mar nagylanyom van :)

most lesz fel eves 14.en :)

hogy vagytok azota? meselsz picit magatokrol?persze ha van kedved:)

xoxo

2010. aug. 8. 23:58
 89/89 anonim ***** válasza:

Szia én a másik anno 29 hetes kismami voltam lassan 7 hós a nagylányom....szept 2 án fel is raktam a kérdést és irtál is nekem anno..

Mizus veletek hogy vagytok?

2010. aug. 17. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!