Indulok szülni. Szurkolnátok?
20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.
bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.
szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek
szia
én kérdeztem,hol szültél, a szülésznőből gondoltam,mert én is kifogtam őt...
de a baba nem nála lett meg,hanem egy nagyon aranyos szülésznőnél,sorba szültünk tele volt a szülészet,d nagyon normális,kedves volt...
Én is gratulálok! Ügyesek voltatok. Az én első szülésem is hasonlóan zajlott, remélem a második se lesz rosszabb élmény. 36 hetes vagyok.
És a szoptatás hogy megy?
köszönöm nektek is!
a szoptatás nagyon jó megy, ügyes a kiscsaj.
Neked pedig kedves utolsó, gratulálok a nagylányhoz, és sok sikert a kicsi szeletéséhez.
Szia én a 29 heteske vagyok aki irta hogy februárban felrakom a kérdést..:-)
örömmel olvasom hogy minden rendben és hogy majd drukkolsz nekünk.
Ma voltunk 4d-n meglestük a kiscsajt.Nagyon cuki a kis gonosz még be is intett de ásitott meg mindent csinált még a lábujjait is bekapta a kedvünkért csak az arcát furta be mindeig de lett jó kép ..:-)Szoval nagy élmény volt nagyon szép baba..-)De majd februárban egláthatom végre..:-)nagyon irigyellek..:-)Boldog Karácsonyt!
:) hu de regi kerdes :)
en voltam az egyik izgulos 29 hetes kismami :)
azota mar nagylanyom van :)
most lesz fel eves 14.en :)
hogy vagytok azota? meselsz picit magatokrol?persze ha van kedved:)
xoxo
Szia én a másik anno 29 hetes kismami voltam lassan 7 hós a nagylányom....szept 2 án fel is raktam a kérdést és irtál is nekem anno..
Mizus veletek hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!