Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulok szülni. Szurkolnátok?

Indulok szülni. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.

bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.

szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek

2009. dec. 5. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/89 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én nagyon-nagyon szurkolok neked!!!! Már nincs sok hátra, és megpillanthatod a kisbabád! Ha még van időd, kérlek áruld el, fiú, vagy lány lesz? Sok kitartást kívánok neked, és könnyű szülést!
2009. dec. 5. 13:49
 2/89 anonim ***** válasza:
100%

hüü, én is nagyon szurkolok!!

Ügyes légy és nyugott, akkor állitolag nyugodtabb lesz a baba is és könyebben világrajönn!

Irj valamit ha itthon lesztek!!

2009. dec. 5. 13:51
 3/89 anonim ***** válasza:
100%

Persze, szurkolok! Ha ez már a szülés:) A 20 perces fájások még nem túl sűrűek ám! Szerintem várj még azzal az indulással, valóban, mert a kórházban elég unalmas lesz kivárni a végét. Ha még jól vagy, akkor inkább maradj, és tényleg üsd el az időt.

De nagyon szorítok, hogy Mikulás meghozza a babádat, és gyorsan, könnyen szülj!

2009. dec. 5. 13:52
 4/89 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok. kislányka lesz. izgulok, mert ultrahangon azt mondták nagy baba. lehet, hogy császár lesz---ááááá, fájás jött----szóval szurkoljatok, hogy minden rendben legyen
2009. dec. 5. 13:54
 5/89 anonim ***** válasza:
100%
Hajrà!!!!!!!!!!!!!!És majd irj ha hazajöttetek!:)
2009. dec. 5. 13:55
 6/89 anonim ***** válasza:
100%
Biztos minden rendben lesz! Szép kis ajándék így Mikulásra! Az előttem szólónak igaza van! Ne menj be hamar a kórházba! Hidd el sokkal jobb otthon vajúdni amég lehet! A nevét lehet tudni már?
2009. dec. 5. 13:58
 7/89 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó egészséget Nektek! Szurkolok tiszta szívemből!

Írjál, ahogy tudsz!

2009. dec. 5. 13:58
 8/89 anonim ***** válasza:
100%
probáld meg azért a rendes szülést csak ha nagyon múszáj akkor császározzanak. én császárral szültem és hiányzott az élmény még ha nagyon fáj is!!! Akkor szép estétek lesz.
2009. dec. 5. 14:02
 9/89 A kérdező kommentje:

még maradunk picit, járkálok. én is szeretném ha nem császároznának.

Emese lesz valószinüleg, de van pótnév is a Sára.

2009. dec. 5. 14:08
 10/89 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép név mind a kettő! Ahogy már írtam is, semmi gond nem lesz, ne félj! Első baba lesz?
2009. dec. 5. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!