Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulok szülni. Szurkolnátok?

Indulok szülni. Szurkolnátok?

Figyelt kérdés

20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.

bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.

szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek

2009. dec. 5. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Szia a 29 hetes kismami vagyok!

Hát nagyon nagyon szoritottam nektek!Nagyon nagyon gratulálok!Itt bőgtem/bőgök a soraid felett..:-)

Örülök hogy minden simán ment,majd irj még a jövöben mizus veletek és adj egy cuppanosat a nevemben Emesének.

Mégegyszer sok sok egészséget boldogságot nektek!És szurkolni nekem februárban ám.:-)MAjd én is rakok ki egy ilyen kérdést...:-)))Sok Sok puszi!!!!!

2009. dec. 9. 17:06
 62/89 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én lekéstem az üzidet,de nagyon szurkoltam volna neked,ha olvasom akkor a soraidat...! :)

Szívből gratulálok neked/nektek!!! :)

Legyetek boldogok,és nagyon jó babázást kívánok!!! :)

Egészségben,békességben gazdag békés boldog karácsonyt kívánok!!! :)

Üdv.,egy 4 hónapos+1 hetes kiscsaj anyuja :)

2009. dec. 9. 18:30
 63/89 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen,a világ legjobb érzése anyának lenni.gratulálok a kislányodhoz,és ráadásul aznap van a névnapja mint nekem,mert én Sarolta vagyok.

hát igen lesznek nehéz napok,amikor kifutnál a világból is ha lehetne,de amint ránézel a babádra,minden gond,probléma elszáll.

az ember nem is gondolná hogy meg tudja indítani az érzéseit egy gyermek.sokszor csak ránézek és sírni tudnék örömömben,hogy van nekem.

Még1szer gratulálok Emeséhez,és sok boldogságot,egészséget kívánok neked és családodnak.

3,5 hós kisfiú anyukája.

2009. dec. 9. 19:45
 64/89 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Újfent gratulálok a babádhoz, írtam már egyszer! Ahogy a soraidból kiveszem, nagyon boldog anyuka vagy, én is várom már, hogy megszülessen a picink, van még kb 7 hetem, ha a kiírt időre születik a drága kisfiam! Szeretném már átélni azt, amit te!
2009. dec. 9. 19:57
 65/89 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! :-)
2009. dec. 9. 20:12
 66/89 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy (kicsit megkésve ugyan) de ráakadtam erre a kérdésre. Nagyon jó volt olvasni, hogy ilyen sokan tudnak érzelmileg azonosulni a másikkal. Én is végig bőgtem ahogy olvastam. Az én kislányom egy hét múlva lesz 4 hónapos, és még nagyon élénken él bennem az érzés amit itt olvashattam általad(tok).

Szívből gratulálok a kis csöppséghez :))

Kívánok erőt, egészséget a hátralevőkre.

2009. dec. 9. 20:12
 67/89 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot a kisbabátokhoz :)
2009. dec. 9. 20:36
 68/89 A kérdező kommentje:

hát nagyon köszönöm mindenkinek. világon a legjobb dolog anyának lenni, bár nemrég vagyok anya, de szuper érzés. akkora boldogság ránézni.

annyira nagyon jó volt olvasni, hogy ennyien írtatok és szurkoltatok.

akinek 7 hete van: én is szurkolok majd neked.

aki írta, hogy majd ír ki ilyen kérdést: majd februárban én is szurkolok neked, várni fogom a kérdést, és majd azt is megírom, hogy mi hogy vagyunk.

2009. dec. 9. 21:49
 69/89 anonim ***** válasza:
100%
rendben, fogok kiírni kérdést! addig is türelemmel várok a picikémre!
2009. dec. 9. 21:54
 70/89 A kérdező kommentje:
és kisfiu vagy kislány lesz nked kedves utolsó?
2009. dec. 9. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!