Indulok szülni. Szurkolnátok?
20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.
bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.
szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek
Szia Anyuci!
Tiszta szívből gratulálok Nektek:)
Minden szépet és Jót kívánunk mi is: Boglárka és anyukája:):)
Szia!
Én már írtam nektek a 6. oldalon, de nem tudom megállni, hogy ne írjak még. Olyan jó, hogy van végre egy kérdező, akinek mindenki csupa jót ír és vele együtt örül, és nem kapunk hajba mi, válaszolók és nem licitálunk egymás válaszaira. Ez a 8 oldal, amit végigolvastam az örömről, boldogságról és összetartásról szól. Nagyon jó ezt olvasgatni és szerintem párszor még végig is fogom olvasni.
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget a kis Emesének, az anyukájának és az apukájának és az egész családjának. Boldog lehet, hogy ilyen anyukája van (az apukája is biztos rendes fickó :D)!
És mekkora lett a bébi? Írtad, hogy azt mondták nagy lesz?
Gratulálok én is! Sok boldogságot és jó egészséget!
Szia!
Gratulálok. Megkönnyeztem a történetedet. Már tartanék itt én is nagyon.
köszönöm szépen!
én is nagyon örülök, hogy mindenki velem örül, nagyon rendesek vagytok! nagyon-nagyon jól esik, hogy ennyien írtatok.
szerintem írtam, hiogy mekkora a baba: 3870g és 51 cm. Ultrahangon azt mondták, hogy jóval 4 kg fölött lesz, de nem lett annyi.
szia,hol szültél?
Gratula a kislányodhoz,egészséget,boldogságot az egész családnak!!!
Szia,
gratulálok a Picihez. Nagyon ügyesen csináltátok végig. Olyan jó olvsni, hgy vannak még nagyon voldog emberek. Mi februárra várjuk a kislányunk, remélem, hogy nekünk is ekkora élmény lesz.
Pont ma mondtam, hogy már rég nem sírtam, de most ezt a pár oldalt végigbőgtem.
Jó érzés ránézni Emesére, igaz? Nincsenek is rossz élményeid a szüléssel kapcsoaltosan? Voltak ott bunkó emberek, de úgy tűnt kia soraidból, hogy a boldogság mindent elfeledtetett veletek. Apuka hogy bírta a gyűrődést?
Puszi nektek, legyen nagyon boldog karácsonyotok:)
Elmondhatatlanul boldogok vagyunk. pár héttel ezelőtt babáztam egy 3 hós babával, és alig mertem fogni. most meg teljes biztonsággal fogom a Picikémet.
nincs rossz élményem, bár a fájdalmakra nem emlékszem. szerintem azért nincs, mert nem félelemmel, hanem miváncsisággal indultam neki.
apuka jól viselte, ő is egészségügyis.
szombathelyen szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!