Indulok szülni. Szurkolnátok?
20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.
bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.
szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek
drukkolunk!!!!
jaj, de egy kicsit irigyellek is, gyors szulest es szep egeszseges kisbabat kivanok, aztan ha hazajottetek, ird majd meg, hogy mi volt!
25+5 km
uhh, most indulunk. volt egy kis vérzés is. szurkoljatok, szurkoljatok, szurkoljatok.
majd írok, ha hazaértünk:-)
ja, első baba
köszi mindenkinek
Írjatok, írjatok!
Szerezzünk örömet a kismamának, mire hazajön!
Biztos elfoglalt lesz, de jól fog neki esni.
Én is nagyon sok boldogságot kívánok az új Családnak!
21 hónapos a nagyfiam, de már átélném én is újra a szülés összes örömét-nehézségét! :)
Gondolok a bátor anyukára, és nagyon szorítok neki, hogy sikerüljön természetes úton végigcsinálnia... De ha mégsem, a lényeg, hogy egészségesek legyenek mindketten a baba meg ő!
Sok-sok pozitív energia nekik!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!