Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Drukkolnátok nekem? Nemsokára...

Bea24 kérdése:

Drukkolnátok nekem? Nemsokára indulok a szülőszobára.

Figyelt kérdés
Igaz 39 hetes leszek pénteken, de a dokim ma megindítja a szülést. Nincs semmi gond a babámmal, de már bő két ujjnyira nyitva vagyok és gondolom ezért. 11re kell bemennem és úúúúúúúúúúgy izgulok. :)Ez a második szülésem, van egy egy éves kislányom, itthon várnak majd minket apával. :) Szerintetek nehéz lesz? :S :) Jaj!
2010. szept. 7. 09:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Könnyű,gyors szülést kívánok!

Sok boldogságot a picihez!

Majd írd meg,hogy mi volt!

2010. szept. 7. 09:09
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Én már lassan 3 éve várok a babára de sajnos nem esem teherbe.De neked nagyon nagyon szorítok minden rendben lesz nyugi!!!Lesz egy gyönyörű kisbabád:)kicsit irigyellek is:)Kitartás neked majd írd meg mi lett!!!
2010. szept. 7. 09:10
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy drukkolok!

Irigyellek hogy vagy annyira laza,hogy bevállald igy a kis korkülönbséget.Drukk!!!!:))

2010. szept. 7. 09:11
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Megy a drukk, ügyesek lesztek:)

Boldog babázást a manóddal:)

2010. szept. 7. 09:14
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is drukkolok! Könnyű ,gyors szülést kívánok neked! Egyébként hol szülsz?
2010. szept. 7. 09:14
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is drukkolok:)

És picit irigyellek is, hogy megint átélheted ezt a csodálatos élményt!Biztos könnyebb lesz, mint az első, ügyik lesztek!Majd írd meg, hogy miylen volt:)Sok boldogságot az egész családnak!

2010. szept. 7. 09:33
 7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, arik vagytok! Megírom, amint lesz pici időm! Puszilok Mindenkit! :)
2010. szept. 7. 09:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is drukkolok! A második könnyebb, hidd el. Már tudod hogyan működj együtt az összehúzódásokkal, tudod mit kell csinálni.

Én is "irigykedem" kicsit, mert hát valljuk meg,nőként életünk legszebb napja mikor megszületik a kicsi babánk!

2010. szept. 7. 10:12
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia!n is drukkolok!:)Én 3 hónapja éltem át ezeket:)Engem is 39 hetesen indítottak,mert a baba már készülőbe volt!Ügyesek legyetek:):)Szorítok!:):)Pusssz
2010. szept. 7. 10:20
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is szorítok nektek,olyan jó hogy ma már találkozol a babáddal!Könnyű gyors szülést kivánok!Egy kétéves kisfiú anyukája és 30h.kismama :)
2010. szept. 7. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!