Van külön vajúdó meg szülő szoba? Azt hittem ott vajúdok ahol azután szülök is (hacsak nincs teltház, és akkor fontossági sorrendben engednem szülőszobára)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 22:53
1/13 anonim válasza:
nincs legalábbis ahol én vajúdtam ugyanott is szültem
2/13 anonim válasza:
Kórháza válogatja. Kérdezd meg azt a kórházat, ahol szülni fogsz, hogy ott hogy megy.
Én ugyanabban a szobában vajúdtam, ahol szültem, abban a kórházban nincs külön vajúdó- meg szülőszoba. Igaz az is, hogy alig egy éve újították fel. Előtte egy helyiségben vajúdott és szült egyszerre akár hat nő is. :(
3/13 Vérszomjas pandamaci válasza:
Kórházanként változó, ahol én szültem, ott volt egy közös vajúdó, de 3 külön szülőszoba.
4/13 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott külön szobában voltam mindvégig a bent tartózkodás ideje alatt. Ebben a szobában vajúdtam, majd amikor a fájdalom már elkezdett elviselhetetlenné válni, akkor átmentünk a szülőszobába. Ott vajúdtam tovább, és ott is szültem.
5/13 kisnita válasza:
Attól függ hol fogsz szülni. Ahol én szültem (Szent Lázár kórház Salgótarján) ott nem volt külön vajúdó szoba, egy hosszú folyosóról nyíltak a szülőszobák és a műtő, a folyosón voltak székek, a másik oldalon bordásfal én az elején ott vajúdtam a folyosón a párommal később mikor már nem tudtam sétálgatni bementünk a szülőszobára. Tulajdonképpen mindegy, hogy hol vajúdik az ember, a lényeg inkább azon van, hogy kényelmesen helyezkedj el mert akkor sokkal jobban el tudod viselni.
6/13 anonim válasza:
Nálunk nincs külön. Egyágyas szülőszobák vannak. Eleinte még mászkáltam a folyosón, zuhanyoztam, a nővérszobában beszélgettem a szülésznővel. De amikor bekötötték az oxitocint, akkor már a szülőszobában kellett maradni, csak pisilni mehettem ki.
7/13 anonim válasza:
Én a Szt.István khzban szültem,ott van egy alternatív szülőszoba(káddal franciaággyal,bordásfallal)én ott kezdtem a vajúdást-kb. 1órát voltam ott-aztán amikor megüresedett egy szülőszoba(mind egyszemélyes)átkerültem oda,és ott szültem meg.
8/13 anonim válasza:
Nálunk nincs külön vajúdó!(Szőny)
9/13 anonim válasza:
a Sote II-n van egy 6 ágyas vajúdó és amikor már idő lehet átkísérnek a szülőszobára ami nagyon szép.
10/13 anonim válasza:
szia,
Szegeden abban a szobában vajúdsz ahol szülsz is!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!