Van külön vajúdó meg szülő szoba? Azt hittem ott vajúdok ahol azután szülök is (hacsak nincs teltház, és akkor fontossági sorrendben engednem szülőszobára)?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 22:53
11/13 anonim válasza:
Flórban: van egy vajúdó, arra az esetre, ha a szülőszobák tele vannak. Egy kényelmes társalgónak tűnik. Kanapé, fotel, tv. Slussz.
Ha felszabadul szülőszoba akkor beköltöztetik azt az anyukát, akinek jobban kell. Ott pl kádban vajúdtam tovább, előtte "tvztem".
Az uzsokiban is van egy leülős folyosó a csecsemő felé. Ott is ha van szabad szülőszoba oda tesznek azonnal.
Nem kötelező egész végig a szülőszobán lenni, lehet "kóricálni", amennyire a fájások engedik. Pl én sétáltam és amikor idő volt, akkor voltam csak a szülőszobán, meg egy nst erejéig.
12/13 anonim válasza:
Anyukák, az az azéer nagyon durva, hogy van, ahol a folyosón kell vajúdni. Most érzem csak, milyen szerencsés vagyok, hogy ott szülhettem, ahol. Én 5 perces fájásokkal mentem be, reggel fél5 kor, és délután fél 4re született meg a babám. A ctg szerint már az 5 perces fájások olyan erősek voltak, mint közvetlenül szülés előtt. Ha a folyosón kellett volna vajúdnom, és nem fekhettem volna le egy normális ágyba, biztos belepusztultam volna. Nem beszélve arról, hogy végig rajtam volt a vtg, ezt nem tudom, hogy lehet megoldani, ha valaki a folyosón, egy széken szenved. Nagyon szomorú, hogy igy néz ki a magyar egészségügy :( :( :(
13/13 anonim válasza:
Az uzsoki "folyosója": [link]
nem szoba, de nem is folyosó. Régen a felújítás előtt egy nagyon sokágyas zsúfolt szoba volt. Állítólag többágyas szülőszobákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!