Drukkolnátok nekem? Nemsokára indulok a szülőszobára.
hajrá Csajszi,!hajrá csajszi,!hajrá csajszi,!ügyik lesztek,könnyü szülést neked!
aztán majd mesélj,h mizu volt :-)
szia, én is szoritok, h minden rendben menjen és konnyu szulésedlegyen!!!!!!
37 hetes kismama
De jo neked!! Mar en is mennek szulni :)
Megy a drukk!!!!!!!
Megy a drukk, lehet már túl is vagy rajta! Én is két hónapja igy szültem, nyitva voltam, doki ment el, igy meginditotta ennyi idősen mint neked. 2 óra alatt meglett.
Ird meg hogy zajlott! :-)
Hu...en is drukkolok. Majd irj mindenkeppen:)
14 honapos kisfiu anyukaja
Szerintem már megszületett a babóca, de ha nem akkor még drukkolok, ha meg igen, akkor gratulálok! Bár még csak 4 hónapja szültem, de én is átélném megint:)
Írd majd meg, h milyen volt!
Jó egészséget kívánok!
Szia!
Most találtam rá a kérdésedre és nekem is 1 év lesz a két gyerkőc között és most 24 hetes vagyok.Nemrég egy kérdést olvasva örültem hogy messze van még szülés,de most hogy "rád bukkantam" igencsak bezsongtam és igen én is "irigyellek" te már ma ilyen szép napot élsz meg.Szerintem is már meg lehet a baba és én inkább gratulálni szeretnék nektek és sok boldogságot,egészséget az egész családnak.Majd írj hogy mi volt és ha kérhetem pár hét,hónap múlva is jelentkezz és mondd el nekem hogyan lehet bírni két ilyen pici csöpséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!