Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Drukkolnátok nekem? Nemsokára...

Bea24 kérdése:

Drukkolnátok nekem? Nemsokára indulok a szülőszobára.

Figyelt kérdés
Igaz 39 hetes leszek pénteken, de a dokim ma megindítja a szülést. Nincs semmi gond a babámmal, de már bő két ujjnyira nyitva vagyok és gondolom ezért. 11re kell bemennem és úúúúúúúúúúgy izgulok. :)Ez a második szülésem, van egy egy éves kislányom, itthon várnak majd minket apával. :) Szerintetek nehéz lesz? :S :) Jaj!
2010. szept. 7. 09:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

hajrá Csajszi,!hajrá csajszi,!hajrá csajszi,!ügyik lesztek,könnyü szülést neked!

aztán majd mesélj,h mizu volt :-)

2010. szept. 7. 11:38
 12/29 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon drukkolok neked,ügyes legyél.én 3,5 hónapja éltem át először ezt a csodát.:)majd írj h milyen volt.
2010. szept. 7. 12:10
 13/29 anonim ***** válasza:

szia, én is szoritok, h minden rendben menjen és konnyu szulésedlegyen!!!!!!

37 hetes kismama

2010. szept. 7. 12:11
 14/29 anonim ***** válasza:

De jo neked!! Mar en is mennek szulni :)

Megy a drukk!!!!!!!

2010. szept. 7. 12:40
 15/29 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok!!!Bár már gondolom javában tart a dolog.Több kérdésnél beszéltünk már,nekem is van egy egy éves nagylányom,és majdnem egyszerre vagyunk kiirva,de én még maradok itthon,még sem a doki,sem a baba nem szólt hogy menni kéne:-) Sok szerencsét mégegyszer,és irj majd!!!!!!!
2010. szept. 7. 13:59
 16/29 anonim ***** válasza:

Megy a drukk, lehet már túl is vagy rajta! Én is két hónapja igy szültem, nyitva voltam, doki ment el, igy meginditotta ennyi idősen mint neked. 2 óra alatt meglett.

Ird meg hogy zajlott! :-)

2010. szept. 7. 15:09
 17/29 anonim ***** válasza:

Hu...en is drukkolok. Majd irj mindenkeppen:)

14 honapos kisfiu anyukaja

2010. szept. 7. 18:50
 18/29 anonim ***** válasza:

Szerintem már megszületett a babóca, de ha nem akkor még drukkolok, ha meg igen, akkor gratulálok! Bár még csak 4 hónapja szültem, de én is átélném megint:)

Írd majd meg, h milyen volt!

Jó egészséget kívánok!

2010. szept. 7. 22:49
 19/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Most találtam rá a kérdésedre és nekem is 1 év lesz a két gyerkőc között és most 24 hetes vagyok.Nemrég egy kérdést olvasva örültem hogy messze van még szülés,de most hogy "rád bukkantam" igencsak bezsongtam és igen én is "irigyellek" te már ma ilyen szép napot élsz meg.Szerintem is már meg lehet a baba és én inkább gratulálni szeretnék nektek és sok boldogságot,egészséget az egész családnak.Majd írj hogy mi volt és ha kérhetem pár hét,hónap múlva is jelentkezz és mondd el nekem hogyan lehet bírni két ilyen pici csöpséggel.

2010. szept. 7. 23:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Na milyen volt?
2010. szept. 11. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!