Bea24 kérdése:
Drukkolnátok nekem? Nemsokára indulok a szülőszobára.
Figyelt kérdés
Igaz 39 hetes leszek pénteken, de a dokim ma megindítja a szülést. Nincs semmi gond a babámmal, de már bő két ujjnyira nyitva vagyok és gondolom ezért. 11re kell bemennem és úúúúúúúúúúgy izgulok. :)Ez a második szülésem, van egy egy éves kislányom, itthon várnak majd minket apával. :) Szerintetek nehéz lesz? :S :) Jaj!2010. szept. 7. 09:03
21/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm, hogy ennyien drukkoltatok nekünk, könnyű szülésem volt, sikerült gátvédelemmel szűlni. Kedden fél 12re értem be és fél kettőkor indította a dokim a szülést, majd 15:20-ra meg lett a kisfiam, 3530gr-mal és 51cm-rel. :D Gyönyörű kisfiú és eddig nagyon jó baba. :) A lányom is örül neki, de még össze kell szokniuk. Tegnap jöttünk haza. Mindenkinek jó babázást kívánok! Puszi
2010. szept. 11. 14:32
22/29 anonim válasza:
De jó volt olvasni:-))))))
Remélem nekem is ilyen könnyű lesz a második szülésem szilveszterkor :-)))
Sok boldogságot!!!!!
23/29 anonim válasza:
Szia! Gratulálok! Örülök,hogy könnyű szülésed volt! Jó babázást! Az egyik drukkolód!!!
24/29 anonim válasza:
Gratulalok, nagyon szoritottam ertetek.
Sok boldogsagot!!!!
25/29 anonim válasza:
Gratulálok!Ügyesek voltatok!:):)
26/29 anonim válasza:
Hát ez szuper,ment mint a karikacsapás!Gratula!
27/29 anonim válasza:
Örülök h könnyü szülés volt!!
Gratulálok!!
29/29 anonim válasza:
9.07. 15.09-es
Szivből gratulálok, nagyon ügyesen megszültél!
10 éve az én lányom pontosan ekkorának született mint a kisfiad.
Minden jót nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!