Indulok szülni. Szurkolnátok?
20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.
bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.
szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek
gratulalok! nana, hogy erdekel...
meselj!!!!!
Hú, vannak itt fiuk is? Nagyon örülök, és neked is köszönöm.
Szóval, indultunk,mikor írtam, nagyjából 3 körül értünk a kórházba. Mivel itt nem lehet orvost, szülésznő fogadni, annálm kellett szülnöm, aki ügyeletes volt. Meglepetésemre az dokim volt ügyeletes, akihez jártam. Nagyon örültem neki. Megvizsgált, már 3 ujjnyira nyitva voltam. Sajna a szülésznő nagyon bunkó volt, azt mondta, hogy ilyen apró fájásoknál holnap utánra sem szülnék meg rendesen, császározni kell. picit elszomorodtam, de a doki megnyugtatott, hogy még ma szülünk és mindent megzesz, hogy hüvelyi szülés legyen. Járkáltam picit, és 5kor burkot repesztettek. Akkor kezdett igazán fájni. Az orvos nagyon rendes volt, jött rendszeresen nézni, hogy mi van velem. Csak pont szült valaki és ott is kellett lennie. Fél 7 körül szóltam a páromnak, hogy hívja a szülésznőt, mert már jönnek a tolófájások, bejött és annyit mondott, hogy ez nem az. Kiment. 5perc múlva megint szóltam és lehurrogott, hogy mit zaklatom. Nsagy nehezen megvizsgált és látta, hogy nincs méhszáj éslátja már a baba fejét. Hát megijedtem. Párom rakta a szülőágyon a lábamhoz a lábtartót, én húztam a lábamra azt a nem tudom mit. Gyors szólt a párom a dokinak, jött és pár tplásra megszületett a kislányom. Boldog voltam és nagyon megkönyelbbültem. Oda adták, kis cukorfalat volt. Párom elvágta a köldökzsinórt és sírt(még sose láttam sírni).
M atudtam meg, hogy a köldökzsinór kétszer rátekeredett a nyakára és a törzsére, majdnem baj lett, de szerencsére a dokim ügyesen levette.
Hát szerintem könnyű szülés volt, nehezebbre számítottam. Mindenkinek ilyet, vay könnyebb szülést kívánok.
Gratulálok! Az én kislányom is Emese:)!
Sok örömet leld benne!
jaj, de szep, en meg is konnyeztem.
boldog karacsonyt a kis csaladodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!