Indulok szülni. Szurkolnátok?
20 perces fájásaim vannak. most beszéltem ismerős szülésznővel, azt mondta még ráérek 10 perceseknél bemenni, de mi mindjárt indulunk. magzatvíz m,ég nem folyt el. olyan izgatott vagyok, úgy várom már.
bocs, hogy nem rendes kérdés, de próbálom még picit elütni az időt, de már menni akarok.
szurkoljatok, kérlek. köszönöm mindenkinek
Köszönöm mégegyszer. Én is zurkolok majd nektek.
Még csak most jön a neheze, igaz? de én boldogan várom már a nehéz pillanatokat is.
Jaj, de jó!
Úgy örülök, hogy láttam, olvastam ezt az egész "folyamatot". Örülök nektek és sok boldogságot! Gyönyörű szép, meghitt karácsonyt nektek ( és a többi anyukának, apukának, babának ...). Nekünk tavaly volt az első, hármasban töltött karácsonyunk, sokszor el is tört a mécses, már annyira vártam és örültem, hogy hárman ünnepelhetünk.
Boldog babázást! :D
Gratulálok a boldog és büszke szülőknek, külön kiemelve az ügyes, bátor anyukát, és boldog szülinapot kívánok a pici lánynak! :) Teljen sok örömötök ebben az apróságban, legyen sok tejecske, sok békés éjszaka, és egészség az egész családnak! Sokan szorítottunk itt értetek, aznap sokat gondoltam rátok, közben felidézve a saját, hasonóan könnyű, és gyors szülésemet...
A szülésznő egy tapló volt, nem is tudom, miért választja valaki ezt a pályát, aki ennyire alkalmatlan és türelmetlen. Szerencse, hogy a doki kedvessége, elhivatottsága végül segített a nehéz percekben!
Kívánok minden szépet és jót, és meghitt ünnepeket! :) (Gyerkőccel nyer igazi értelmet a karácsony...)
A 21 hónapos fiúcska anyukája
Gratulàlok,ujdonsült anyuka!
Tudom,milyen boldog vagy.Én is àtéltem 9 honapja mindezt,és most ujra terhes vagyok,tavasszal mégegyszer àtélhetem ezt a csodàs érzést Ha jol szàmolom,kb 4 orahosszàs volt a szülésed.Az elsö nekem is.Délutàn 1-töl,délutàn 5-ig.
Tényleg nagyon örülök nektek,és irigyke is vagyok!Olyan hamar megnönek ezek az édes pici babyk,de olyan csdàsak mig ilyen picik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!