Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
28-ára vagyok kiírva szülni. Még mindig dolgoznom kell, mert a drágalátos párom egy lusta léha ember, aki csak azzal törődik, hogy feküdjön és tv-t nézzen. Mikor teherbe estem teljesen megváltozott, abbahagyta a munkát és azóta csak fekszik az ágyban és semmivel se törődik. Nekem kell még a mai nap is dolgoznom és fenn tartanom magam, holott már nagyon fáradt vagyok és nem bírom. Úgy érzem, hogy legszívesebben visszacsinálnám az egész gyerek dolgot, mert én ezt nem bírom. Volt valaki ilyen helyzetben? Meg tudta egyedül is oldani a baba felnevelését?
2013. jún. 20. 09:44
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. jún. 24. 18:14
 42/44 anonim ***** válasza:
Nem is kuzdott amiert kitetted?:D Akkor most mar kicsit megnyugodhatsz!Igy biztos jobb lesz..Ilyen bunko ferfi nelkul!:D Minden jot nektek!:)
2013. jún. 25. 02:49
 43/44 anonim ***** válasza:
szia.nagyon jó döntést hoztál.hogy érzed magad?nemsokára itt a nagy nap.Könnyű szülést kívánok neked
2013. jún. 25. 07:59
 44/44 anonim válasza:
a mi apukánk nagyon jó ember volt de meghalt amikor én 3 az öccsém meg 1 éves volt és igen a nagyszülők segítségével fel nevelt egy tanácsot mondok ezek szerint nincs is szükséged a férjedre rúgd ki és aztán mindenhez pozítívan kell hozzá állni :)
2013. jún. 29. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!