Ki vagyok borulva. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
28-ára vagyok kiírva szülni. Még mindig dolgoznom kell, mert a drágalátos párom egy lusta léha ember, aki csak azzal törődik, hogy feküdjön és tv-t nézzen. Mikor teherbe estem teljesen megváltozott, abbahagyta a munkát és azóta csak fekszik az ágyban és semmivel se törődik. Nekem kell még a mai nap is dolgoznom és fenn tartanom magam, holott már nagyon fáradt vagyok és nem bírom. Úgy érzem, hogy legszívesebben visszacsinálnám az egész gyerek dolgot, mert én ezt nem bírom. Volt valaki ilyen helyzetben? Meg tudta egyedül is oldani a baba felnevelését?2013. jún. 20. 09:44
21/44 A kérdező kommentje:
Apa pánikbeteg és ebből kifolyólag állandó munkája nincsen, mert kihat a munkájára is. Anyukám meg minimálbérből él.
2013. jún. 20. 10:59
22/44 A kérdező kommentje:
Azoknak akik rendesen válaszolnak nagyon szépen köszönöm. Amúgy ahogy az egyik válaszoló írta, nyilván én sem vállaltam volna gyereket, ha ezt tudom, hogy szarni fog az apuka mindenre.
2013. jún. 20. 11:00
23/44 anonim válasza:
Kérdező: ne kapd fel a vizet. Én azt gondolom, részben eltartod, hiszen nem lenne hol laknia, ha nem fizetnéd az albérletet és a számlákat. Írtad, hogy nézi a tv-t, tehát fizeted az áramot is, amit te nem is használsz adott esetben. Mivel a lakás költségeinek fizetése neked nem jelent gondot, rakd ki a párod. Sokat spórolsz azzal is, hogy helyette nem fizetsz számlákat.
24/44 A kérdező kommentje:
23. Igen így ebben a formában igaz. De én akkor se értem, hogy hogyan fordulhat egy ember viselkedése ekkorát. Azért is tettem fel részben a kérdést, mert érdekel, hogy másnak a párja is csinált e ilyet. Mert ez tökre megmagyarázhatatlan számomra. :/
2013. jún. 20. 11:04
25/44 anonim válasza:
Azért sikerült kulturáltan előadd magad, kedves kérdező. Te sem lettél jobb a végére, mint néhány kötekedő.
Nem is írnám le a véleményem, mert gondolom az sem tetszene.
26/44 anonim válasza:
Azért 21 éves kis taknyos létedre nagy a szád Kérdező! Szerintem semmi olyat nem írt neked a válaszoló, akinek ilyen minősíthetetlen stílusban nekiestél, ami miatt ezt megengedhetted volna magadnak. Ha annyira felnőtt vagy, akkor Te is tudod mi a megoldás.
27/44 anonim válasza:
Fiatal vagy még, inkább egyedül mint egy ilyen pasival. De te tudod. Én elhajtanám az tuti.
28/44 anonim válasza:
Megtudják hogy fiatal vagy és gyest fogsz kapni. Onnantól számíthattál rá hogy beléd kötnek a munkás gazdag szent anyukák. Ez ilyen világ sajnos. De én téged nem féltelek szerintem megállod a helyed a párod nélkül is. Szóval csak nyugi nem lesz gond.
29/44 anonim válasza:
Sajnos a gyes és családi csak 40. ezer. Ha kérdező, kapsz támogatást a lakásra, rakd ki a párod, sőt el is költözhetsz egy kisebbe is. Kapsz egyszer majd anyasági támogatást, és emelt családit fogsz kapni. Kérhetsz rendszeres és rendkívüli gyermekvédelmi támogatást is, ez nagy segítség. Nézz utána ahol laksz, mert nálunk egyszeri életkezdési támogatás is járt a baba után,ez 100.ezer forint volt. Viszont ezek egyszeri pénzek, kivéve a rendszeres gyermekvédelem, bár azt már sokszor utalványban adják.
30/44 anonim válasza:
ISZIK IS?????
HA IGEN HA NEM AKKOR IS TEDD KI.NINCS MIRE VÁRJ,MEGVÁLTOZNI NEM FOG EZ BIZTOS
AZT MEG NEM HISZEM HOGY HIRTELEN KATTANT BE,VALAMI JELNEK KELLETT LENNIE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!