Anyukák ez a 2 dolog normális? Mit tehetek?
1. 3,5 hőnapja szültem 2,5hónapig szoptattam és egy hete iszonyuan elkezdet hullni a hajam,derékig ér és tincsek jönnek ki hajmosásnál!
2. Szedem az Azáliát már második levéllel egyszer megjött időbe most meg 15 napra.
a hajhullás normális, attól van, hogy a terhesség idején nem hullik a haj, az sem aminek egyébként ki kéne hullania, így mikor megszületik a baba, akkor kezd el hullani
én is így voltam, ijesztő tudom, de hidd el nem gond, el fog múlni
Nekem is a 3-4 hónap körül kezdett hullani. Nem tudsz ellene tenni semmit. Kihullik, aminek ki kell hullani, de rögtön elkezd nőni az új haj a helyén. Én 11 hónapja szültem és rengeteg pár centis új hajam van. Igaz mind égnek áll, de legalább kinőtt.
Fürdéskor tegyél a lefolyóba szűrőt, az felfogja a hajat. Olyan mint egy horrorfilm, nem? Csomókban hullik az ember haja. Kicsit undorító, de ne aggódj, nem leszel kopasz.
Szia!
Nekem is hullott ahátközépig érő hajam! :(
Deutánamegintolyan dús lett mint előtte volt!Pedig én még szoptatok,és terhes isvagyok!
Rendbe fog jönni!
A fogigátló mellett nem kellene vérezned,demondjuk már nem szoptatsz így nem is szdhetedmár sokáig az azáliát,vissza kell menni a dokihoz!
2éves szopizó kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Köszönöm a válaszokat!Tényleg nagyon ijesztő egyszer volt már ilyen nekem de az egy hosszú kiszáradással járó betegség után volt,még szerencse hogy amúgy is dús a hajam meg göndör így nem csúnya csak tényleg nagyon félelmetes!
Meg az hogy minden tele van vele.
Az Azáliát már végig szedem ha megvettem aztán iratok másikat addig vigyázzunk :) a vérzés lehet attól hogy kétszer elfelejtettem be venni?
Igena vérzés valszeg attól van!
Vigyázni nem kellkülönösebben,mert attól,hogy nem szoptatsz véd,csak pontosan kell szedni!Akkor elvileg vérzéssincs!Amúgy nekem isazt mondtaa doki,hogy ha abba is maradna a szopi akkor végigszedhetem!
2 éves kislány és 32 hetes pocakcsajszi anyuja
Minden fogamzásgátló tablettánál úgy van, hogy ha nem szeded rendesen, (ami jó esetben minden nap legalább kb. ugyanazt az időpontot jelenti), akkor már nem biztos, hogy véd (saját tapasztalat). Ha most megjött, kérdezd meg a dokit, hogyan szedd-számolgasd tovább.
Hajhullás normális, mert terhesség alatt nem hullik és ilyenkor sajna akár a fele is kijöhet, ami ijesztő. Viszont szülés után egyébként is érdemes vérképet nézetni akár a háziorvosnál, mert vashiány, pajzsmirigy működés zavara is okozhatja pluszba. Meg szedhetsz vmi multivitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!