Normális dolog h 35. héten vizsgáltak utoljára?
Van fogadott dokid?Vagy szülésznőd?
Nálunk is az a szokás, mpndjuk nekem mind2x volt dokim ls szülésznőm is, hogy 36.héttől nst és ha vmi olyat lát akkor megvizsgál.De a vége felé csak úgy is megnézett.Szóval igen egy kicsit én is kevésnek tartom.
36.héten volt kenet vétel, onnantól nst volt csak, és mikor már betöltöttem a 40hetet akkor vizsgáltak, amikor megemlítettem, hogy folyik valami...
Azon túl nem piszkáltak.
Előtte ha akartam ha nem havonta volt manuális vizsgálat, meg szívhang hallgatás fogadott doki nélkül.(már az első alkalommal elmondtam a dokinak, hogy a kórháza közelébe se megyek szülni, mégis lelkiismeretesen vitte végig a terhesgondozásom, a szülős kórházban is minden gond nélkül segítettek, pedig csak "beestem" hozzájuk)
Ahány nőgyógyászat-szülészet, mindenhol más a protokoll...
Nekem csak akkor nézték a méhszájat miután befeküdtem a kórházba mert lejárt az időm.Érdekes egész terhesség alatt meg sem vizsgáltak alul csak kenetet vettek a 26.héten.Én is aggódtam ez miatt de szerencsére nem lett gond.Sőt annyira zárt voltam végig,hogy indítani kellett.
Ne aggódj!
6 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!