Baj van vagy normális dolog?
Nem lehet, hogy a vérnyomásoddal van gond? Nekem is így volt, a védőnő magasnak is találta, 140/vmi volt. Én akkor 35 hetes voltam. Biztonság kedvéért befeküdtem a kórházba, mert vidéken lakom és jobbnak látták, ha rám tudnak nézni. 2 hét múlva megszületett a gyönyörű, egészséges kislányom olyan hajjal, mit aki Zsidró Tamás székéből akkor állt fel. :) Az orvosok szerint tökéletesen érett baba volt - mostmár nagylány.
A biztonság kedvéért nézesd meg a vérnyomásod, naponta akár többször is. Tudod, van a terhességi magas vérnyomás is. Nem lesz baj, jó egészséget!
Szia! Közben van keményedésed? Nekem ugyan ez volt, keményedéssel kísérve. Légszomj,forróság, és furcsán éreztem magam. Jósló fájásom egyetlen egy sem volt. A per érték ne menjen 130 fölé, az nagyon fontos. A méh készül a szülésre. Ha jól emlékszem nálam a 33. héten kezdődött, és ahogy közeledett a szülés egyre több volt ezekből a rosszul létekből. Volt 7 perces 1,5 órán át. Időben, 40+1-nél szültem.
Könnyű szülést kívánok! :)
Egy meseszép 10 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!