Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Baj van vagy normális dolog?

Baj van vagy normális dolog?

Figyelt kérdés
Napjában többször melegség fog el, pulzusom 100-110 között mozog, nehezen veszem a levegőt, nemcsak ha ténykedek, néha pihenés közben is! Max.egy percig tart és elmúlik, de egy nap többször is előfordul! Ez normális dolog vagy baj van? 34 hetes kismama
2011. ápr. 15. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a vérnyomásoddal van gond? Nekem is így volt, a védőnő magasnak is találta, 140/vmi volt. Én akkor 35 hetes voltam. Biztonság kedvéért befeküdtem a kórházba, mert vidéken lakom és jobbnak látták, ha rám tudnak nézni. 2 hét múlva megszületett a gyönyörű, egészséges kislányom olyan hajjal, mit aki Zsidró Tamás székéből akkor állt fel. :) Az orvosok szerint tökéletesen érett baba volt - mostmár nagylány.

A biztonság kedvéért nézesd meg a vérnyomásod, naponta akár többször is. Tudod, van a terhességi magas vérnyomás is. Nem lesz baj, jó egészséget!

2011. ápr. 15. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor rosszul érzem magam a vérnyomásom 110 és 120 kozött / 62 és 75 között van! Ez minimálisan alacsonyabb a normánál ami 120/80! A pulzusom az amit sokallok!
2011. ápr. 15. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
szia! nekem is jó a vérnyomásom nagyon maximum 120 szokott lenni a a felsőérték, a pulzusom viszont 100-170között volt,és elküldtek kardiológushoz akinél kaptam béta blokkolót,elvileg kismamáknál nagyon gyakori a magas pulzus,de azért menj el vele dokihoz
2011. ápr. 15. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Közben van keményedésed? Nekem ugyan ez volt, keményedéssel kísérve. Légszomj,forróság, és furcsán éreztem magam. Jósló fájásom egyetlen egy sem volt. A per érték ne menjen 130 fölé, az nagyon fontos. A méh készül a szülésre. Ha jól emlékszem nálam a 33. héten kezdődött, és ahogy közeledett a szülés egyre több volt ezekből a rosszul létekből. Volt 7 perces 1,5 órán át. Időben, 40+1-nél szültem.

Könnyű szülést kívánok! :)

Egy meseszép 10 hós kislány anyukája

2011. ápr. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!