Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
28-ára vagyok kiírva szülni. Még mindig dolgoznom kell, mert a drágalátos párom egy lusta léha ember, aki csak azzal törődik, hogy feküdjön és tv-t nézzen. Mikor teherbe estem teljesen megváltozott, abbahagyta a munkát és azóta csak fekszik az ágyban és semmivel se törődik. Nekem kell még a mai nap is dolgoznom és fenn tartanom magam, holott már nagyon fáradt vagyok és nem bírom. Úgy érzem, hogy legszívesebben visszacsinálnám az egész gyerek dolgot, mert én ezt nem bírom. Volt valaki ilyen helyzetben? Meg tudta egyedül is oldani a baba felnevelését?
2013. jún. 20. 09:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ti is ingerlékenyek lennétek a kérdező helyében, 39 hetes hetes terhesen, 37 fokban munka közben... Leírta, hogy mi a helyzet vele és nem vette figyelembe egy két ember, hanem attól függetlenül is kioktatóan válaszolt, hogy már megírta, hogy normális anyagi körülményeik voltak, amíg a párja furcsán nem kezdett viselkedni és akkor meg már késő volt. Szerintem erről ő nem tehet, mert senki sem lát a jövőbe. Ti is felkapnátok a vizet ebben a melegben, ilyen gondokkal ennyi idős terhesen. Nem kéne kismamákat hergelnetek, mert árt a babának is! Az meg, hogy 21 éves, nem tartozik a témába. Féltékenyek vagytok, hogy nem mindenki 40 évesen jut el a gyerekvállalásig?

Kedves kérdező:

Ne foglalkozz azzal, hogyha olyanok kritizálnak, akik nem is ismernek téged. Feleslegesen teszel itt fel kérdéseket, mivel nem válaszokat, hanem sértéseket fogsz kapni többnyire. Gondolom nem hiányzik a saját gondjaid mellé még az is, hogy ismeretlen emberek kritizáljanak a leírtak alapján alaptalanul. Ha megkaptad a kérdésedre a választ, többé ne térj vissza hozzá. És nyugi, mert árt a babának az idegesség.

2013. jún. 20. 15:09
 32/44 anonim ***** válasza:
79%

Nem értek annyira a dologhoz, de az alapján, amit leírtál, akár depressziós is lehet a párod. Ha igen, azt kezelni kéne, nem kirakni. Tipikusan ilyen tünetei vannak.

Ha nem depresszió, hanem szimplán csak ennyire tapló lett, akkor tényleg nincs értelme vele maradni.

2013. jún. 20. 16:12
 33/44 anonim ***** válasza:
79%
Igen, depressziós is lehet. Sokan, állásukat vesztve értéktelennek, hasztalannak érzik magukat, esetleg te esetedben az vezetett ide, hogy zavarja párod, hogy nem tud neked megadni egy jó életet. Egy ismerősünk 50 évesen vesztette el nagyon jó állását, 3 gyereke van és egy több, mint 20 éves házasságuk, és depressziós lett. Nem kapott munkát, keresett, de sok helyen elutasították, hogy nincs ahhoz képzettsége. Az orvosi segítséget nem akarta elfogadni, végül a felesége lelépett. Pedig addig a nő nem dolgozott, a gyerekeket nevelte, akik már felnőttek, egy nagyon szép helyen, nagy házban éltek.
2013. jún. 20. 17:09
 34/44 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Szerintem is az lenne a legjobb megoldás, ha először megbeszélnéd vele, hogy változzon meg, hiszen hamarosan szülni fogsz. Ha ez nem megy neki, akkor mehet a francba! Ilyen pasit! Nem szabadna hagynia téged dolgozni minden órás kismamaként. Találsz nála sokkal jobbat! Neked most segítségre van szükséged, nem koloncra a nyakadon! Neked ott lesz a baba, aki minden idődet leköti majd! Azért nem mozdítja a kisujját sem, mert látja, hogy ez így jó neked! Dolgoznia sem kell, gyerek is lesz, te dolgozol helyette, el is tartod részben. Ha ezt így elfogadod, soha az életben nem fog megváltozni! Határozottnak kell lenned! Vagy munkakeresés ezerrel vagy tipli!
2013. jún. 21. 00:49
 35/44 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó vagyok! Anyukádék ezt szó nélkül tűrik? Ha nekem lett volna ilyen a párom, helyettem vágták volna ki a lakásból! Nem hagyták volna, hogy terhesen dolgozzak! Ilyenkor hol vannak a szülők, amikor a gyerekét kellene megvédeniük!
2013. jún. 21. 00:52
 36/44 anonim ***** válasza:
79%
gyereküket, bocsánat
2013. jún. 21. 00:52
 37/44 anonim ***** válasza:
Barataitok haverok nincsenek (a parodnak?).Azok se tudnak vele beszelni?Nagyon szomoru eset,sajnalom hogy vannak ilyen ferfiak..:( Ha szereted azert gondolom az is nehezit ezen az ugyon..
2013. jún. 21. 14:33
 38/44 anonim ***** válasza:
78%

Jajj szegénykém rúgd ki a p..csba!

Ne keseredj el, találsz mást, modern világban élünk!

Ne kösd le magad, egy ocsmány lusta, állat mellé!!

2013. jún. 21. 15:42
 39/44 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy nem írtam egy ideje. Kitettem innen a fenébe. Sokkal jobb így! :) Köszönöm mindenkinek a választ és bocsi, akihez gorombán "szóltam" hozzá, de nagyon az agyamra ment a meleg ezekben a napokban!
2013. jún. 23. 19:19
 40/44 anonim ***** válasza:
Jó döntés! Könnyű szülést és jó egészséget! :)
2013. jún. 24. 05:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!