Ki vagyok borulva. Mit tehetek?
Szerintem ti is ingerlékenyek lennétek a kérdező helyében, 39 hetes hetes terhesen, 37 fokban munka közben... Leírta, hogy mi a helyzet vele és nem vette figyelembe egy két ember, hanem attól függetlenül is kioktatóan válaszolt, hogy már megírta, hogy normális anyagi körülményeik voltak, amíg a párja furcsán nem kezdett viselkedni és akkor meg már késő volt. Szerintem erről ő nem tehet, mert senki sem lát a jövőbe. Ti is felkapnátok a vizet ebben a melegben, ilyen gondokkal ennyi idős terhesen. Nem kéne kismamákat hergelnetek, mert árt a babának is! Az meg, hogy 21 éves, nem tartozik a témába. Féltékenyek vagytok, hogy nem mindenki 40 évesen jut el a gyerekvállalásig?
Kedves kérdező:
Ne foglalkozz azzal, hogyha olyanok kritizálnak, akik nem is ismernek téged. Feleslegesen teszel itt fel kérdéseket, mivel nem válaszokat, hanem sértéseket fogsz kapni többnyire. Gondolom nem hiányzik a saját gondjaid mellé még az is, hogy ismeretlen emberek kritizáljanak a leírtak alapján alaptalanul. Ha megkaptad a kérdésedre a választ, többé ne térj vissza hozzá. És nyugi, mert árt a babának az idegesség.
Nem értek annyira a dologhoz, de az alapján, amit leírtál, akár depressziós is lehet a párod. Ha igen, azt kezelni kéne, nem kirakni. Tipikusan ilyen tünetei vannak.
Ha nem depresszió, hanem szimplán csak ennyire tapló lett, akkor tényleg nincs értelme vele maradni.
Jajj szegénykém rúgd ki a p..csba!
Ne keseredj el, találsz mást, modern világban élünk!
Ne kösd le magad, egy ocsmány lusta, állat mellé!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!