40+3 vagyok ma. Hétfőn indítanak ha nem bújik ki addig a gyerekem. Mit tehetek hogy meginduljon addig esetleg?
2. gyerek. Első is indításra jött csak ott még zárt is voltam. Most már 1 hete 1-2 cm vagyok nyitva.
Olvastam persze utána miket szoktak bevetni de már el vagyok keseredve hogy ismét indítás lesz :(
Köszi a válaszokat , elég egységes :)
Hát nem tudom a séta elég nehézkesen megy. viszont itthon alig állok meg. mármint úgy értem, hogy egész nap tevékenykedem jövök-megyek a lakásban, mosok teregetek, porszívózás, takarítás, rámolás. Ez nem egyenlő a sétával? :D
az a baj ha elindulok sétálni kicsit megyek és már feszül a hasam nagyon.
Mindeképp fogok írni hogy mikor bújt ki a fiam :)
Hát vannak praktikák, de ha bent akar még maradni, akkor sajnos nem sok mindent tehetsz. Hétfőig még tényleg sok idő van, és hétvégén jön a hidegfront is, szóval lehet, hogy akkor beindul a szülés.
Kitartás, együtt érzek veled, mert már én is csak szenvedek, pedig nekem még van 2 hetem.
Könnyű és Problémamentes Szülést Kívánok! :-)
Majd írj, ha megvan a baba.:)
38+1 hkm
én azt hallottam hogy a szeretkezés is beindítja. hogy ennek mennyi az igazság alapja? passz...
séta és a lépcsőzés is jó lehet.
még ne add föl, hiszen csak csütörtök van, hétfőig még van 3 napod! (milyen jó vagyok matekból :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!