Ha csütörtökig nem szülök indítanak, mit csinálhatnék még?
Sok biztatót nem tudok írni, én is kvázi mindent kipróbáltam, a befektetés napján (orvosi tanácsra) megittam a bábakoktélt is, de az is csak közép erős fájásokat csinált, amik aztán leálltak, semmi többet.
Én végül két nappal a tervezett indítás előtt megszültem (41+6-ra).
Amúgy szex minél többször, ez az egy, ami a hagyományos praktikák közül nálam képes volt enyhe és rendszertelen fájásokat csinálni.
De csütörtökig még van remény, ne add fel!
köszi aranyosak vagytok,
málnalevél tea
séta
2 emelet lépcső
forró vizes fürdő
szex
egész lakás felporszívózása
már nincs több ötletem,
Amit a dokim javasolt:
málnalevél teát eldobni, mert lelassítja az áramlást a kicsi körül és baj lehet belőle. Téged ellazít, de a gyereknek ez árthat.
A szülés természetes beindításához, mármint, ha csak egy kis biztatás kell a gyereknek, akkor javasolta:
- forró fürdő
- szex
- fűszeres ételek
- szénsavas alkohol, pl pezsgő (egy kevés nem árt a gyereknek)
- mozogni, sétálgatni
- lépcsőzés
Ha ezektől nem indul be, akkor majd indítják, mert az még mindig jobb, mintha valami baj lenne. Ez van.
Nekem is indították a 40+6. napon :) nem kell tőle félni. Nekem szerencsém volt, mert a baba feje nem a méhszájat nyomta, hanem a méh passzív szakaszát, reggel a liftben elkezdett folyni a magzatvizem is, majdnem 2 üveg infúzió ment le oxítocinnal és 95-ig mentek a ctg-n a fájások, de alig éreztem valamit, végig röhögtük az egészet a párommal és a szülésznővel, reggel 7,30-tól. 4 kor megszületett a döntés véglegesen is: a következő akit tolnak a műtőbe, én leszek. 5-kor megszületett a kisfiam. 2 nap alatt rendbe jöttem, semmi gondom nem volt sem az indítással, sem a császárral. Szebb szülést nem is kívánhatnék, ami július 5-én volt.
Nálunk sem vált be semmilyen praktika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!