40+2 hetesek vagyunk! Ma reggel ment el a nyákdugóm egy nagyobb db-ja. Várható hogy ma meginduljon a szülés?
kicsit érdekes a hasam, de a derékfájáson kivűl nincs semmi!tegnap volt amnioszkópia vizsgálatom, utána volt barnás folyásom, de semmi!
mikor láthatom már a babám?
ezt nem lehet megmondani . a szülés egyik előjele csak a nyákdugó távozása .
a derékfájdalom és a menzis görcsölés egyébmás tünetek mind lehetségesek .
egyértelmüen jelzik a szülés beindulását a rendszeres időközönként jelentkező- -zuhanyozás ellenére se szünő múló fájások- még tudsz beszélni alatta de nem mosolyodsz el ha a viccet hallassz pl. jó teszt. !
és ha elfolyik a magzatvíz.
Szép szülést és kitartást!
Igen tudom h a nyákdugó távozás alapvetően nem jelent semmit, csak olyan jó lenne már ha a kezemben lehetne!
köszi a válaszokat!:)
Nekem is távozik már 2 hete, voltam magzatvíz vizsgálaton, utána jobban megindult a nyákdugó is! De eddig semmi!
40+5 hkm
Szia!
áhh dehogy babázom:(:( még a front sem segített:( úgy érzem sosem jön elő. már a 3.magzatvízviszgálatom volt és semmi eredménye!
köszönöm érdeklődésed, jól esik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!