Lehetséges hogy 10 hetesen már látszódjon a terhesség? Eddig is volt valamekkora hasam, de csak délután, mert fel voltam fújódva, de egy pár napja már reggel is van egy picike hasam, ami estére persze nagyobb! létezik hogy már most nő a hasam?
Ha nem első baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak.
Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülős felsőben... :o)
40 kiló vagy???????
jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél.
nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni.
Én is ilyen alkat vagyok, első babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
attól még megírhattam amit gondolok nem?
semmi rosszindulat nem volt benne.
Igen lehetséges, főleg ha vékonyabb vagy!
Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :)
Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :)) Sok boldogságot és örömet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!