Korán teszteltem? Beültetés után vagyok 7-nappal.
Kb:3-nap a beágyazódás, szóval csütörtökön kellet
beágyazódniuk! Teszteltem tegnap délután halvány pozit!
Folyt!
Szia szerintem próbáld meg egy 10-s érzékenységű teszttel,lehet hogy ott van az a baba csak a 25-s nem mutatja még ki :-))
13hkm
2012. jún. 3. 13:22
2/35 A kérdező kommentje:
szia!az a baj hogy nálunk a környéken egyik patikába sem árulnak 10-es érzékenységű tesztet,sőt itt helybe ahol lakok kizárólag egy fajta van a kazettás medi-lab és egyszer már voltam babás csak 8-hetesen meg haltak de az nem mutatta ki egyszer se hogy az vagyok,azt nem szeretem!a szomszéd faluba mentem át ott is csak x-epilt meg medi-lab mártogatost kaptam.
Az X-epil volt negatív?
Nekem az nagyon halvány voltam ég a menszi napján is.
De szerintem korán is teszteltél.
2012. jún. 3. 13:54
4/35 A kérdező kommentje:
bingó!az x-epil lett negatív,de mondom az a durva hogy a ma reggeli pisinél,de én már tegnap teszteltem délutánit a medi-labbal és az halvány volt meg ma is szintén délutáni pisivel az is halvány de az nem látszik annyira mint a tegnapi!ugy szeretném ezt a babát!nem akarom hogy azt mondja a doki hogy hát valami elindult de be is fejeződött!hol lehet 10 -es érzékenységü tesztet kapni?
Hol laksz?
Városi patikában kell, hogy legyen. sőt, minden jóérzésű patikában kellene, hogy legyen.
2012. jún. 3. 14:10
6/35 A kérdező kommentje:
várpalotán van 3 patika is de egyikbe se volt mert megkérdeztem mindenhol 1-2 fajtát tartanak az x-epilért is a tescoba mentem át!!mindegy majd várok hátha korán teszteltem!amugy válaszoljon arra valaki hogy ha görcsöl a hassa valakinek miután csinált egy pozi tesztet miért baj?elmegy?nekem görcsölt tegnap de nem volt vészes olyan mensis görcs volt!
Nekem a doki anno azt mondta, hogy apro görcsöket érezhetek a beágyazódásoknál, de általában az a tapasztalat, hogy a nőknek fel sem tűnik vagy nem érzik.
Ettől függetlenül én iszonyat begörcsöltem, de kb. 5 percig tartott az egész. Végül elment a baba. Ez az "első" terhességem volt (nem tudtunk róla, hogy terhes vagyok).
A másodiknál pedig nem éreztem semmit. és 10 hetesen csináltam egy tesztet, ott lett erős pozitív.
2012. jún. 3. 14:35
Menj be Veszprémbe, ott tuti kapsz, én is ott szoktam venni. ;)
Holnap mondjuk, mert akkor még nyitva is vannak a patikák.
2012. jún. 3. 14:35
medi lab sokszor csalo olvass itt utána rengeteget be csapott már!
2012. jún. 3. 14:38
10/35 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!amúgy a beágyazódás tüneteit én is éreztem és tudtam hogy terhes vagyok de ma is kicsit be görcsöltem de mondom ilyen menzesz szerűen.az a rossz hogy egyszer pozitív utána negatív aztán megint pozitív.most megyek Fehérvárra a tescoba vagy az auchanba a patikába bíztos kapok valamit!
Kapcsolódó kérdések: