Tegnapelőtt (kb 8-10dpo-n) volt pár csepp halvány barna folt a bugyimon. Tegnap délután kicsit fájt a hasam és nagyon szédültem illetve rossz volt a közérzetem. Lehetett beágyazódás van annak már késő? Mikortól tesztelhetek? Amúgy mára nem várom
Nem túl késő a beágyazódás ilyenkor, sőt! Pont jó. (Ha korábbi lenne, akkor lehetne méhenkívülire gyanakodni.) A beágyazódás elkezdődik már a 7. napon, de van, akinek csak a 12. napra fejeződik be. Nincs ez lefektetve óraműpontossággal.
Szerintem túl korán mégy a dokihoz, és nem fog tudni mondani semmit. De hát a te dolgod.
Én háziorvoshoz mennék a helyedben a rossz közérzet miatt, nem nőgyógyászhoz. Nődokihoz csak akkor, ha már kimaradt a vérzés és van legalább egy pőozitív tesztem. Még így is gyakran előforudl, hogy türelmetlenségében túl korán megy a nő dokihoz, és még nem látszik semmi, "szégyenszemre" egy-két hét múlvára hívja vissza az orvos.
nekem se látszott semmi az 5. héten mér - igaz, nekem ekkor már egy rakás pozitív teszt volt a kezemben, és vérzés miatt rohantunk be az ügyeletre. Szerencsére megmaradt a baba.
Drukkolok neked, és több türelmet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!