Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korán teszteltem? Beültetés...

Korán teszteltem? Beültetés után vagyok 7-nappal. Kb:3-nap a beágyazódás, szóval csütörtökön kellet beágyazódniuk! Teszteltem tegnap délután halvány pozit! Folyt!

Figyelt kérdés
ma reggel megint teszteltem első pisiből,de én nem látok rajta semmit.igaz más fajta mint a tegnapi de úgyan olyan érzékeny 25-ös!szintén ma délutáni pisiből megint olyannal teszteltem mint tegnap és halványan lehet látni de nem ugy mint a tegnapit!!mi lehet?korán csinálom vagy lehet még se lesz baba?s.o.s!

2012. jún. 3. 13:16
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
amúgy mindegy mert most csináltam meg az utolsó x-epilt de az is negatív lett!ilyenkor olyan mérges vagyok más bármit meg tenne hogy legyen legalább egy gyereke más meg 1000-rel jár abortuszra.amikor én is bent voltam a kórházba ott ugráltak a 18-20 éves lányok,szinte mondhatom hogy alig várták hogy ki kaparják őket én meg ott szenvedtem.
2012. jún. 6. 11:02
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon sajnálom,gondolom nagyon várod már a babát,de sajnos az élet ilyen:( sok nőnek sikerül,aki nem akarja.Nálunk is van a családban,aki 5éve várja a csodát.

Ha eddig halvány volt,akkor most már erősebbnek kellene lennie a 2.csíknak,mert a hcg 2naponta duplázódik.Ebből gondolom,hogy nem vagy babás.

2012. jún. 6. 12:29
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom.:( Megértem min mész keresztül. Nekünk is 3 év után sikerült.
2012. jún. 6. 13:05
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Holnap mész dokihoz, ugye? Írd meg mit mondott! Kitartás!
2012. jún. 7. 17:21
 35/35 A kérdező kommentje:
sziasztok!sajnos nem sikerült!a doki sem látott semmit az uh-on!nagyon meg volt lepődve hogy nem sikerült mert minden tökéletes volt,de hát ez van!majd legközelebb!!!köszönöm nektek,hogy izgultatok értem és hogy megértettetek!!!!legközelebb augusztus elején megyek a fagyi babáimért,remélem nagyobb sikerem lesz!!!sziasztok!!!!
2012. jún. 8. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!