Korán teszteltem? Beültetés után vagyok 7-nappal. Kb:3-nap a beágyazódás, szóval csütörtökön kellet beágyazódniuk! Teszteltem tegnap délután halvány pozit! Folyt!
Figyelt kérdés
ma reggel megint teszteltem első pisiből,de én nem látok rajta semmit.igaz más fajta mint a tegnapi de úgyan olyan érzékeny 25-ös!szintén ma délutáni pisiből megint olyannal teszteltem mint tegnap és halványan lehet látni de nem ugy mint a tegnapit!!mi lehet?korán csinálom vagy lehet még se lesz baba?s.o.s!2012. jún. 3. 13:16
11/35 anonim válasza:
A medi-lab egy kalap sz..! Sokszor halvány pozit utat.. :(((
Szerintem is vegyél egy totál másfajta tesztet!
Drukk
12/35 anonim válasza:
Ha fehérváron jársz, akkor is inkább patikában keresgélj, de még jobb, ha DM, Rossmann és hasonlók. Tescoban elég szegényes a választék.
13/35 anonim válasza:
A beültetés utáni 14. napon kell először tesztelni!!!!! Előtte teljesen felesleges, pont az ilyen esetek miatt.
15/35 A kérdező kommentje:
nem a tescoba vettem hanem a tesco patikájában,de természetesen ott is csak 25-ös volt.vettem 3 fajtát!amugy nekem 3 medi-lab is halvány pozitív lett,annyira szar hogy lehet mind téves?amúgy tudom hogy mikor kel tesztet csinálni beültetés után mert már voltam és nekem már akkor is a 7-napot erős pozitív lett az x-epilel,azt mondta a doki azért mert ikrek lettek volna 8-dik héten meg állt a szívük!amúgy most se a 14-dik napra hívtak vissza hanem a 12-dikre!
2012. jún. 3. 20:09
16/35 anonim válasza:
Azert javasoljak a 14. Nap utan a tesztet, mert addig kapsz gyogyszeres tamogatast, amit ha abbahagysz es megjon, akkor felesleges a teszt, mert nincs baba. Ha nem jon meg, skkor erdemes tesztelni. Mar ha mdg mindig ugy van, mint 8 eve...
17/35 anonim válasza:
teszteltél este újra vagy reggel fogsz?
Az x-epil nekem a nemvárt napján nem mutatta ki,csak 2nap késés után!
18/35 A kérdező kommentje:
sziasztok!még maradt egy medi-lab és azt csináltam meg reggel elő pisiből,halványabb mit amit szombat délután csináltam!most azt mondjátok,hogy akkor mind a 4 medi-lab téves értéket mutat?minden reggel csinálok egyet amig nem kell vissza mennem pénteken tapolcára.van egy x-epilem,1 clearblue és 2-db romed.
2012. jún. 4. 10:44
19/35 anonim válasza:
Jó kérdés.... Most már én is kíváncsi lettem... Másik fajtával?
20/35 anonim válasza:
szerintem 2 nap alatt erősödnie kellett volna a 2.csíknak,ha tényleg babás lennél.
Én csinálnék egyet a másik fajtákból és inkább annak hinnék!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!