Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok begyull...

25 hetes terhes vagyok begyulladt a fogam délután megyek fogorvoshoz. Terhesség alatt adható Lidocain injekcio?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. A Lidocain csak helyileg hat. Szoptatás alatt is adható. Szülés utáni varrrás is ezzel megy ))).
2009. márc. 16. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen! Én is voltam terhesen fogorvosnál, tömték a fogam. Mondtam a dokinőnek, hogy terhes vagyok, azt mondta semmi gond, a babára nem ártalmas. Te is szólj neki azért, hogy terhes vagy (bár ezt már gondolom magától is látnia kell), de szerintem semmi baj nem lesz, nyugodj meg!
2009. márc. 16. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
ezt nem is tudtam köszi
2009. márc. 16. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem nem adott lidokaint, hanem azt mondta, hogy terheseknek másfajta érzéstelenítő van!!!

kérdezz rá azért....

2009. márc. 16. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet adni, de felesleges mert gyulladt fogra úgyse hat.
2009. márc. 16. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
De hat
2010. júl. 21. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!