Mit tennétek a helyemben? Fogadott orvoshoz járok, aki már 4 hónapja nem vizsgált meg, csak UH-t nézett. Legutóbb szóltam, hogy sok folyásom van, a válasz az volt, hogy ez terhesség alatt normális. De ma volt egy kis rózsaszínes folyásom délután.
Furi egy orvosod van. Az enyém mindig megkérdezi, hogy minden rendben van-e odalenn és a méhszájvizsgálaton kívül akkor azt is megnézi, kenetet vesz, ha szükséges.
Én mennék a másik dokihoz legalább egy vizsgálatra. Nehogy baja legyen a kisbabádnak, egy vizsgálat ide vagy oda nem számít, de legalább megnyugtat.
Mivel fogadott a dokid így kellett hogy adjon olyan elérhetőséget arra az esetre ha valami gáz van akkor személyesen is el tudd érni!!!!(legalábbis az enyém így tett)
És mivel fizetsz is neki így kötelessége hogy megvizsgáljon.Te fizetsz és ő cserébe pedig nyújt egy szolgáltatást ezzel vállalva akár az éjszakai telefonokat.
Szerintem mindenképp hívd fel mihamarabb reggel és szépen nézzen meg hogy mi a helyzet odabent!
Minden jót!
Szerintem is mindenféle képpen nézesd meg magad. Én is elmentem a dokimhoz a lányommal, mert 19 hetesen véreztem, előtte rózsaszínes volt a folyásom, másnapra pedig már vér jött. Nem akarlak riogatni, bár én az elejétől veszélyeztetett voltam :-(. Inkább menj el, hogy megnyugodhass, és hogy ne legyen semmi baj a babáddal.
6 hónapos gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!