A doki ma mondta, hogy 3 ujjnyira kivagyok tágulva. Tegnap délután, es ma reggel nagyobb mennyiségben jött színtelen kocsonyás massza. Szerinte szülhetek előbb. Ki lehet húzni a kiírt időpontig, vagy számítsak rá, h nemsokára megszületik a babókám?
A színtelen kocsonyás massza volt a nyákdugó! Nem törvényszerű, hogy véres!
Mivel már 3 ujjnyira ki vagy tágulva, így szerintem már hétvégén számolhatsz a szülésre! :)
Könnyű szülést kívánok!
Első baba?
Szia!
Én 3ujjnyira kitágultam, amikor szóltam a szülésznőnek. Én bent feküdtem már a kórházban,mert lejárt az időm:)
Doki burkot repesztett ekkor, és 25 perc múlva megszületett a kisfiam. Előtte napokon át az NST nem mutatott fájásokat sem, úgyhogy én sunyi módon, fájdalom nélkül tágultam.
Nem értem, ha 3 ujjnyira nyitva vagy,akkor miért nem vagy a kórházban??? Fájásaid vannak?
Amúgy nekem a szülésznő azt mondta, hogy aki szül, annál kb. 100-120 az NST.
Drukkolok :)
Első vagyok!
A ctg eredményre csak annyit, hogy lehet, hogy rossz helyen volt a korong. Legközelebb (ha lesz még egyátalán) amikor érzel egy kis feszülést, húzd át oda a pocakodon a korongot.
A második szülésemnél már 10 perces fájásaim voltak, de a gép nem mutatott különösebb aktivítást. Áthúztam oda, ahol feszült a pocakom, egyből ugrott fel 100 fölé a fájásmérő grafikon! 2 óra múlva már a pocakomon pihegett a kislányom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!