Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A doki ma mondta, hogy 3...

A doki ma mondta, hogy 3 ujjnyira kivagyok tágulva. Tegnap délután, es ma reggel nagyobb mennyiségben jött színtelen kocsonyás massza. Szerinte szülhetek előbb. Ki lehet húzni a kiírt időpontig, vagy számítsak rá, h nemsokára megszületik a babókám?

Figyelt kérdés
Ma kezdtem a 37. hetet. A ctg mutat méhtevékenységet, úgy kb 30-as es 40-es.
2009. jan. 2. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A színtelen kocsonyás massza volt a nyákdugó! Nem törvényszerű, hogy véres!

Mivel már 3 ujjnyira ki vagy tágulva, így szerintem már hétvégén számolhatsz a szülésre! :)

Könnyű szülést kívánok!

Első baba?

2009. jan. 2. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 3ujjnyira kitágultam, amikor szóltam a szülésznőnek. Én bent feküdtem már a kórházban,mert lejárt az időm:)

Doki burkot repesztett ekkor, és 25 perc múlva megszületett a kisfiam. Előtte napokon át az NST nem mutatott fájásokat sem, úgyhogy én sunyi módon, fájdalom nélkül tágultam.

Nem értem, ha 3 ujjnyira nyitva vagy,akkor miért nem vagy a kórházban??? Fájásaid vannak?

Amúgy nekem a szülésznő azt mondta, hogy aki szül, annál kb. 100-120 az NST.

Drukkolok :)

2009. jan. 2. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az szep hamar megszulsz!!:)
2009. jan. 2. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

A ctg eredményre csak annyit, hogy lehet, hogy rossz helyen volt a korong. Legközelebb (ha lesz még egyátalán) amikor érzel egy kis feszülést, húzd át oda a pocakodon a korongot.

A második szülésemnél már 10 perces fájásaim voltak, de a gép nem mutatott különösebb aktivítást. Áthúztam oda, ahol feszült a pocakom, egyből ugrott fel 100 fölé a fájásmérő grafikon! 2 óra múlva már a pocakomon pihegett a kislányom! :)

2009. jan. 2. 18:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Ha lesz még ctg, akkor kipróbálom a korong áthelyezését. Még most is jött a nyálkás massza. Kicsi fájásaim vannak, de inkább tippelném jóslónak csak, és nagyon rendszertelenül jönnek, és nem érezem erősnek egyáltalán. A ctg-n is amikor mutatja csak kis kellemetlen érzés. Fáj kicsit a derekam és a szeméremcsontom. Első babám, de már nagyon várom. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy most mi fog történni, és mikor :)
2009. jan. 2. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A feszülés attól van hogy a baba beékelődik ,felkészül a születésre.Szerintem is hamarosan itt lessz a pici,attól függ milyen gyorsan tágulsz.Könnyű szülést kivánok neked.
2009. jan. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!