37 hetes kismama vagyok. Tegnap reggel óta megy a hasam, és tegnap egész délután jóslófájásaim voltak. Jelenthet ez az egész valamit?
Épp akkor kellett menni a dokimhoz, igy biztos, hogy teljesen zárt volt a méhszájam.
Ma reggelre a hasam lehuzódott, és olyan, mintha izgulnék. Nem tudom máshogy leírni ezt az érzést, olyan, mintha egy rég látott ismerőst várnék, és izgulnék, hogy mikor ér ide.
Nem tudok leülni 5 percnél tovább, le-föl rohangálok.
Ezek lehetnek tünetek?
Ki mit tapasztalt, ha tudjátok írjátok le!
Előre is köszönöm!
Igen, a hasmenést mondják, hogy lehet tünet. Zárt méhszájnál is megindulhat a szülés, tehát ez nem jelenti azt, hogy nem fog megindulni. Azt is mondják, hogy a nők nagy része megérzi. Amikor én szültem 5 hónapja, aznap este valami magyarázhatatlan érzés volt urrá rajtam és a férjemen is, nem tudtunk aludni, ami máskor nem fordul elő. Fél 1-kor megpattant a burok és elkezdett szivárogni a magzatvíz. 6 óra 9-kor meglett a lányunk. :)
Szóval azért számíts rá, hogy lehetnek ezek előjelek. Figyeld a fájdalmakat, ha rendszeressé válnak, akkor irány a kórház! Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!