6 hetes kismama vagyok. Ma délután kevéske vér lett a tisztasági betétemen. Normális ez ilyenkor?
ügyeletet hívd fel mert ez már nem a beágyazódás ...
nem terhelted meg magad ? nem emeltél nehezet ?
nem fáj a hasad?
pihenj le ! ne izgulj
a nőgyógyász ha nem veszi fel két órán belül keresnék helyette másikat!!!
komolyan.
Egyáltalán nem normális.
Azonnal doki!
Ha nem érzed magad biztonságban vagy erősödik a vérzés, menj be bármilyen szülészetre, bármikor, az éjjel közepén is. Ott megnéznek, csinálnak UH-t, megnyugtatnak.
Izgulni nem kell. Nekem az előző terhességemben volt kisebb vérzésem pont ilyen időben. Valószínűleg az ikerterhesség ment el éppen. Ez természetes dolog (a terhességek 80%-ka ikerterhességként indul). 3 éves a kislányom :)
(Az orvosod meg valószínűleg éppen "szül", előfordul az ilyen. Meg lehet ő is néha magánember :) Bár, ha túl sokszor fordul ez elő, akkor én elmennék máshoz.)
Szia!
Leírnám neked is a történetemet..de..
A lényeg, hogy azonnal ügyelet!!
nekem sajnos pont egy hete volt vetélésem...én is csak barnáztam az elején, de a dokik nem törődtek vele, és meg is lett a baj!!
Irány a kórház!!!
Van direkt nőgyógyászati ügyelet! és ne engedd, hogy lerázzanak!!!
szorítok!
Minél előbb fordulj orvoshoz.Nekem a 12.hét környékén volt egyszer ilyen.Nagyon kétségbe estem és azonnal elrohantam a dokihoz.Nekem szerencsére nem volt semmi probléma,ezért azt mondom ne idegeskedj mert az nem tesz jót,nem feltétlenül jelent bajt,de dokival mindenképpen nézesd meg.Kitartás,sok szerencsét.
20+5hkm
Sziasztok!Köszönöm mindenkinek a választ.
Most értem haza a nőgyógyásztól.Sikerült felhívnom és azt mondta azonnal menjek be hozzá.Be is hívott egyből pedig rengetegen vártak rá.Szerencsére már nem vérzek és nincs is semmi gond.A babuci nem 6 hetes hanem 8 :) ez most derült ki.Szegedre jártunk inszemre,de természetes úton jött össze.A nőgyógyászom szerint a szegedi vizsgálat miatt vérezhettem egy kicsit.Nem kaptam semmi gyógyszert,de ha mégegyszer előfordul akkor azonnal el kell menni hozzá.Most már megnyugodtam :)Ez az első babánk és nagyon aggódunk miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!