6 hetes kismama vagyok. Ma délután kevéske vér lett a tisztasági betétemen. Normális ez ilyenkor?
Szia!
Én is pont így vagyok, nekem ma reggelre lett egy kis barna foltom és azonnal a nőgyógyászati rendelésre mentem. 6 hetes vagyok, van is szívhang, de a vizsgálat közben bevéreztem. Nagyon megijedtem. Kaptam gyógyszert és táppénzre vettek. 4,5 mm-es a baba. Neked mekkora?
Jól van akkor most már ne idegeskedj hanem pihenj sokat.Valószínűleg a terhesség végéig táppénzen maradsz veszélyeztetett terhességgel.
Azt mondják,hogy nagyon erős ez már meg fog maradni,de azért még csak 8 hetes.Majd a 13 héttől lehet jobban fellélegezni,bár pont tegnap olvastam itt,hogy a 26(!!!) héten halt meg a babája valakinek.....Szóval nekünk anyukáknak az egész terhesség egy aggódás.Úgyhogy nagyon sok pihenés,pozitív gondolatok és beszélni a babóhoz,hogy mennyire várjátok és kapaszkodjon rendesen:))
Minden jót nektek!
25 hetes km
Nagyon sokat pihenek és vigyázok magamra.Már az első hetek óta beszélek hozzá.
Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!