Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok. Ma...

6 hetes kismama vagyok. Ma délután kevéske vér lett a tisztasági betétemen. Normális ez ilyenkor?

Figyelt kérdés
Hívom folyamatosan a nőgyógyászom aki nem veszi fel.Hová tudok fordulni ezzel a problémával?Már nem vérzek,de nagyon kiborultam.
2010. jún. 14. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont így vagyok, nekem ma reggelre lett egy kis barna foltom és azonnal a nőgyógyászati rendelésre mentem. 6 hetes vagyok, van is szívhang, de a vizsgálat közben bevéreztem. Nagyon megijedtem. Kaptam gyógyszert és táppénzre vettek. 4,5 mm-es a baba. Neked mekkora?

2010. jún. 14. 20:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem 11.Ezért is mondták azt,hogy 8 hetes vagyok.Én nem kaptam semmit.Azt mondta a nőgyógyász,hogy ha legközelebb is vérzek szóljak neki,ha viszont erősebben akkor azonnal a kórházba.Egyébként mindent rendben talált.A kicsim nagyon édes,a szívműködését is meghallgattuk. :)Azt mondta nagyon erős és "ez már bent fog maradni"Nagyon tartok ettől a vérzéstől,mert amikor hazajöttem ismét észrevettem egy kis foltot.A doki azt mondta a vizsgálattól van.
2010. jún. 14. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Jól van akkor most már ne idegeskedj hanem pihenj sokat.Valószínűleg a terhesség végéig táppénzen maradsz veszélyeztetett terhességgel.

Azt mondják,hogy nagyon erős ez már meg fog maradni,de azért még csak 8 hetes.Majd a 13 héttől lehet jobban fellélegezni,bár pont tegnap olvastam itt,hogy a 26(!!!) héten halt meg a babája valakinek.....Szóval nekünk anyukáknak az egész terhesség egy aggódás.Úgyhogy nagyon sok pihenés,pozitív gondolatok és beszélni a babóhoz,hogy mennyire várjátok és kapaszkodjon rendesen:))

Minden jót nektek!

25 hetes km

2010. jún. 15. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
akkor vigyázzatok nagyon magatokra!
2010. jún. 15. 09:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sokat pihenek és vigyázok magamra.Már az első hetek óta beszélek hozzá.

Mindenkinek jó babavárást és babázást kívánok!!!!

2010. jún. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!