Ki vagyok borulva. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
28-ára vagyok kiírva szülni. Még mindig dolgoznom kell, mert a drágalátos párom egy lusta léha ember, aki csak azzal törődik, hogy feküdjön és tv-t nézzen. Mikor teherbe estem teljesen megváltozott, abbahagyta a munkát és azóta csak fekszik az ágyban és semmivel se törődik. Nekem kell még a mai nap is dolgoznom és fenn tartanom magam, holott már nagyon fáradt vagyok és nem bírom. Úgy érzem, hogy legszívesebben visszacsinálnám az egész gyerek dolgot, mert én ezt nem bírom. Volt valaki ilyen helyzetben? Meg tudta egyedül is oldani a baba felnevelését?2013. jún. 20. 09:44
11/44 anonim válasza:
mégis akkor miből fogtok élni? Nem volt kicsit felelőtlen ez a gyerekvállalás?
12/44 A kérdező kommentje:
Mintha írtam volna, hogy akkor még a párom normálisan dolgozott. Az emberek nem azért szoktak gyereket vállalni, mert gyedet kapnak... Hanem, mert (jelen esetemben) azt hiszik, hogy meg vannak a megfelelő körülmények... Mivel meg is voltak. Aztán a párom bekattant. Szerinted ezt lehetett előre tudni?
2013. jún. 20. 10:25
13/44 anonim válasza:
En hasonló helyzetbe voltam , a párom tiszta olyan volt , mint a tied. Én óvonő vagyok június közepén szültem most 1 éves a kislányom . Szinte szülni is a munkahelyemről mentem be . Miután végig dolgoztam a terhesség alatt , és plusszba még babakelengye vásárlás , babaszoba festés stb ... miután haza hoztam a kislányomat a kórházból ha tudtm volna ,hogy a párom szarik a gyerekre szóval nem segít semmi nem szültem volna neki egygyereket . 1 év alatt nem tudtam elmenni 10 percre a gyerek nélkül . De őt se tehetem ki mert nem tudna hova menni , így én amit sporolgattam abból élünk . ha van eszed kiteszed
14/44 anonim válasza:
Nem a te dolgod őt eltartani. Vagy tedd ki a lakásból, vagy ő menjen el. Úgyis csak te fizeted a költségeket. Mondd meg, hogy vagy sürgősen talál munkát, bemegy az első Mekibe, és holnap már van munkája. Nem kell válogatni, ha nincs kedvére való munka,csinálja azt, ami van, mások is csinálnak olyan munkát, ami nem a kedvencük, van ez így. Ha nem hajlandó erre, tedd ki. Viszont gyes-ből nem fogsz tudni albérletet fizetni, gyereket nevelni. Ezért lehet neked az anya otthon lenne jobb megoldás. Meg persze nem tudom házasok vagytok-e, de ha egyedülálló anya vagy, kaphatsz egyéb támogatásokat is.
15/44 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok és már megcsináltattam a hajadonságit az apaságival együtt. Lakásfenntartásit kapok, az albérlet fizetéssel nincs gond.
2013. jún. 20. 10:37
16/44 anonim válasza:
gyesből szeritned fent fogod tudni tartani az lbérletet babát és a léhűtő párodat??? nem hsizem. Én sürgősen elgondolkoznék mi legyen mert ez igy nem fog menni az tuti. Ha se félretett pénz se semmi akkor mégis mi lesz szerinted? Nincs időd várni már hogy hátha valahogy megoldódik....
17/44 A kérdező kommentje:
16. Ennyire nem lehetsz gyökér... Olvass b*zdmeg! LAKÁSFENNTARTÁSIT KAPOK ÉS AZ ALBÉRLETET íGY NEM KELL FIZETNEM!
Látom megint jönnek a barom kötekedők, akik olvasni viszont nem tudnak. :D
2013. jún. 20. 10:47
18/44 A kérdező kommentje:
Mellesleg írtam azt is te igen okos, hogy nem tartom el a párom, mert nem etetem... De ne olvasd végig, csak szóljál be.
2013. jún. 20. 10:48
19/44 A kérdező kommentje:
Tehát ismétlem a gyengébbek kedvéért, hogy:
NEM TARTOM EL A PÁROM. 4 HÓNAPIG ELTARTOTTAM, DE RÁJÖTTEM, HOGY LÉHŰTŐ ÉS MÉG CSAK NEM IS ETETEM. EGY KILÓ KENYERET KAP EGY HÉTEN. ÉS ERRE IS SZARIK. HA ESZIK ESZIK, HA NEM NEM!
Mellesleg velem ne ilyen féleképpen "beszélj", mert nem a seggedből rángattál ki. Mintha én tehetnék róla, hogy a párom bekattant amikor már vissza se lehetett csinálni a babavállalást... Olvass és azután ugass.
2013. jún. 20. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!