Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Ki vagyok borulva. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
28-ára vagyok kiírva szülni. Még mindig dolgoznom kell, mert a drágalátos párom egy lusta léha ember, aki csak azzal törődik, hogy feküdjön és tv-t nézzen. Mikor teherbe estem teljesen megváltozott, abbahagyta a munkát és azóta csak fekszik az ágyban és semmivel se törődik. Nekem kell még a mai nap is dolgoznom és fenn tartanom magam, holott már nagyon fáradt vagyok és nem bírom. Úgy érzem, hogy legszívesebben visszacsinálnám az egész gyerek dolgot, mert én ezt nem bírom. Volt valaki ilyen helyzetben? Meg tudta egyedül is oldani a baba felnevelését?
2013. jún. 20. 09:44
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
86%
mit mondd a párod? miért nem dolgozik? Azelött rendesen dolgozott? Nem hsizem el hogy egy normális értékrendekkel biró ember ennyit tud változni..... Annyiból mindneképp jobban járnál egyedül hogy nem kell még öt is eltartanod. lesz segitséged a babához?
2013. jún. 20. 09:47
 2/44 anonim ***** válasza:
80%
Most állítsd válasz út elé, vagy össze kapja magát, vagy mehet, mert egyedűl is boldogúlsz!
2013. jún. 20. 09:51
 3/44 A kérdező kommentje:
Igen előtte rendesen dolgozott. Azt mondja, hogy nem talál munkát, de nem is keres... Egész nap csak a tv-t bámulja és csak wc-re megy ki. Fürdeni se fürdene, ha nem üvöltenék vele, mert nem vagyok hajlandó büdös embert szagolgatni. De tényleg meg se próbál munkát keresni. Konkrétan látom nap mint nap és ő meg akkor is váltig állítja, hogy keres. Mintha valami nem lenne rendben agyilag.
2013. jún. 20. 09:52
 4/44 A kérdező kommentje:
Segítségem sajnos nem lesz.
2013. jún. 20. 09:54
 5/44 anonim ***** válasza:
80%

Így viszont csak hátráltatni fog! Tisztázzátok a helyzetet, és ha kell, most rakd ki, mert a frissen született babával nem kéne még őt is kiszolgálni! Sok egyedülálló anya van, megoldották, mert muszáj volt! Én speciel el nem tudom képzelni,milyen lehet egyedül egy babával, tényleg nagyon nehéz, fárasztó, de ha szükséges, hidd el menni fog!

9 hónapos baba anyukája

2013. jún. 20. 10:00
 6/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Amúgy nem szolgálom ki, mert nem adok neki csak minimális mennyiségű kaját. Veszek egy héten egyszer neki egy kiló kenyeret és azt eheti, hogy ne haljon éhen. Mert amúgy eltartottam 4 hónapig, amikor még hittem neki, aztán rájöttem, hogy kamuzik és mondtam neki, hogy nem fogom etetni őt is. De ez sem érdekli. Ha nem eszik, akkor nem eszik. így van vele.
2013. jún. 20. 10:04
 7/44 anonim ***** válasza:
80%
ülj le vele beszélni.állítsd válaszút elé.mond meg neki hogy vagy azonnal feláll és elmegy munkát keresni vagy költözzön el.ha meglesz a baba sokkal nehezebb lesz egy ilyen férjjel neked.most 28.ára vagy kiírva?pár napod van és még mindig dolgoznod kell?nem semmi a férjed.elnézi ahogy te dolgozol nagy pocakkal.mondjuk én egyből elküldeném a francba.mert ezek szerint semmibe nem néz téged.sajnos
2013. jún. 20. 10:06
 8/44 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi gyedet fogsz kapni? Megoldható a bölcsi és hogy visszamenj dolgozni egész hamar?

hol laktok most,kié a lakás?

2013. jún. 20. 10:09
 9/44 A kérdező kommentje:
Már nem egyszer ültem le vele beszélni. Szerintem tényleg nincs más választás, mint kirakni. :( Igen most 28-ára vagyok kiírva.
2013. jún. 20. 10:09
 10/44 A kérdező kommentje:
Gyest fogok kapni csak, mert nem vagyok bejelentve, nappali tagozatos iskolaviszony miatt. Most ne értsétek félre, 21 éves vagyok, de még idén nappalis sulim volt, heti egyszeri bejárással és amellett a munka csak feketén működött. Jövőre estis leszek. Bölcsi csak akkor megoldható, ha még visszavesznek, mert az is pénzbe kerül. A lakás albérlet.
2013. jún. 20. 10:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!