Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Ti adtatok ki hangot...

Anyukák! Ti adtatok ki hangot szülés és vajudás alatt?

Figyelt kérdés
Amikor márnagyon nem birtátok, akkor nyögtetek, vagy orditottatok? Ezt mennyire tolerálják el az orvosok, nővérek, az ott dolgozok?? Neharagudjatok, hogy kicsit hülyén hangzik a kérdés...

2013. máj. 22. 15:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem én sem, hogy honnan veszed, hogy a legtöbb újdonsült anyuka igénytelen, és semmire nincs ideje. Köztudott, hogy az újszülöttek sokat alszanak, van néhány kivétel, de elenyésző. Szóval nem is értem kik irigylik a te életed, talán csak beképzeled?
2013. máj. 30. 08:48
 52/61 anonim ***** válasza:
81%
kedves 16, ugye azt azért te nem gondolod komolyan, hogy bárki a leírtak miatt lenne irigy rád? A szülésnél meg két kezed összeteheted, hogy minden úgy zajlott, ahogy szeretted volna. Hidd el, ez nem csak rajtad múlt, bármennyire ezt beszéled be magadnak.
2013. máj. 30. 10:25
 53/61 anonim ***** válasza:
0%

Nem vitatéma. Van jobb dolgom is, mint kételkedő és ráérő anyukáknak "magyarázkodni", ráadásul olyan témában, amiben nincs kétségem, hiszen tudom, ki hogyan reagált a múltban és mit jósolgattak nekem.

Soha nem mondtam, hogy én vagyok a legjobb és nálam nem csinál semmit senki ügyesebben, de az ÉN környezetemben sokan nagyon negatív példákat hoztak fel nekem azokról a napokról. HOZZÁJUK képest igenis büszke voltam magamra és arra, ahogy láttam a csodálkozó szemeket, hogy nem álltam be a sorba és nem hagytam el magam. Nektek is gratula, ha Ti sem, kiváltképp a vakoló kismamának! Erősek vagyunk, nők vagyunk és ezek szerint itt (többnyire) az erősebb oldal gyűlt össze. Nem kell ezen ennyit huzavonázni, hogy ki hogy nézett ki és hogy volt elégedett önmagával. Miért lenne önértékelési problémám? Pont (főleg) magamnak akartam megfelelni (bár természetesen nem, hangolt le, ha más is megjegyezte, hogy ilyen nap után is a toppon vagyok, hiszen vért is kellett volna kapnom, annyit vesztettem..) !! HA tudtam volna, hogy egy fotó sem készül és senki nem látogat meg aznap, akkor is pont ugyanúgy viselkedtem volna és néztem volna ki! Szerintem aki másnak akar megfelelni, az nem így tenne....

És hogy honnan vettem még?? Hát nem egy riport és tv-s megjelenés volt akár sztárokkal, konkrétan LILU is azt nyilatkozta, hogy szerinte ember nincs aki toppon van szülés után és Ő is hajat mosni nem tudott, a férjére sem nézett hónapokig...

Ami fontos, hogy egészséges babáink vannak és minden rendben! :)

2013. máj. 30. 11:10
 54/61 anonim ***** válasza:
78%
meghajlok a sötétség előtt.
2013. máj. 30. 11:29
 55/61 anonim ***** válasza:
54%
:D én is beállok a sorba ,van akin nem lehet segíteni....
2013. máj. 30. 11:44
 56/61 anonim ***** válasza:
59%
Látszik a negatív hozzászólók százalékai nagyon "magasak"... :D :D
2013. máj. 30. 11:49
 57/61 anonim ***** válasza:
jaja. "valaki" büntet :)
2013. máj. 30. 11:51
 58/61 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem mostmár no komment a helyzet...

kedves kérdező: elnézésedet kérem, kérjük, hogy elkanyarodtunk és ennyit offoltunk:

szóval igen, van hogy az esik jól, hogy adsz hangot, de van hogy nem...én adtam hangot, bár nem végig, és azt sem hangosan, bár én akkor azt hittem hangos vagyok, de utólag a férjem mondta hogy egyáltalán nem voltam az, valószínű így éltem meg..ahol én voltam szülni, ott nem szóltak ilyesmiért, sőt a szülésznőm azt mondta azt tegyen ami belülről jön, ha az esik jól hogy hangot adok ki akkor azt. a kitoláskor természetesen azt mondta hogy a hangot amit kiadnék "áramoltassam" inkább lefelé, tehát a nyomásba adjam ki, mert ha kiabálok, akkor plusszba nem tudok úgy nyomni. érdeklődj a dokidnál nála mi a "szokás", vagy az adott kórházban/szülészeten, de ha attól tartasz adsz ki hangot majd ne félj tőle, mert ha kell, hát kell, jó érzés lesz és ebben a helyzetben hidd el legkevésbé sem az fog érdekelni, hogy hangos e vagy sem :-) természeti népek szülését megnézve filmen is jól látható, hogy mi nők az egész Földön nyöszörgünk és adunk ki hangot gyermekeink születésekor.. és vannak akik nem, kinek milyen hosszú a szülése, mennyire fájdalmas számára a szülés, milyen beavatkozások történtek (pl. oxy), ezek mind mind befolyásolják...

2013. máj. 30. 13:52
 59/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Nem haagszom semmiért, igaz kaptam kommentetek a kérdésemre az biztos,még soha senki nem ir ennyit egy kérdésemre sem!!! :) MÉg 1x mindenkinek köszönöm!!
2013. máj. 30. 17:26
 60/61 anonim ***** válasza:
46%

Igazán nincs mit, én is elnézést kérek, hogy ennyire nagy vitát gerjesztettem, (16-os vagyok), nem volt szándékos, csak a véleményemet írtam, ami ezek szerint sok embernek fura, vagy már már kiakasztó volt... :(

Sajnálom. Pedig senkit nem akartam megbántani! :)

Szép estét!

2013. máj. 30. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!