Anyukák! Szülés utáni szex? SOS
8 hete szültem (hüvelyi, gátmetszés nélkül, nem repedtem, pici volt a babóca 2876 gr, simán kifért) és mégsem megy a szex.
Egyszerűen borzalmasan fáj, 2 centi után már nem bírom és nem tudjuk tovább folytatni. :(
Türelmes a férjem, van előjáték és síkosítót is használunk és mégsem. Nem tudom mi lehet a gond, de ez komolyan, rosszabb mint a szüzesség elvesztése. Bár nekem azzal sem volt probléma, nem fájt, nem vérzett és simán ment minden.
Hát most nem megy.. Én nem is értem.. Összeszűkültem szülés közben vagy mi a fene?
Volt már így esetleg valaki? Hogy sikerült megoldani?
Türelem.
Az első törpe után olyan 7-8héttel voltunk együtt, na rettenetes volt. Szépen lassan visszaszoktam.
azért azon a pici lukon kijött az a kicsi... Kell egy kis idő, mire minden tényleg a régi lesz.
Ha megnyugtat, 16hónap után biztosan nem fog fájni(a másodikkal ennyi ideig nem volt semmi a szülés után)
Egy cipőben járunk:(((
Én 9 hete szültem,spontán,de nekem volt gátmetszésem.
És nekünk sem megy a sex.Alig tudja betenni a párom,vagy 2 centire.Borzalmas az egész.Épp tegnap próbálkoztunk ismét,de semmi.Annyira fáj,hogy még sírtam is.Türelmes ő is,de akkor is el vagyok keseredve,nagyon.
Remélem tényleg jó lesz majd!Addig meg marad a szenvedés! :'(
Egyrészt a hormonok most nem úgy működnek, mint máskor, másrészt a félelem is rátesz még egy lapáttal (aggódhat az ember, hogy fájni fog-e a heg, vagy úgy általában). Ne aggódjatok, meg fog oldódni magától, csak majdhogynem újra kell tanulni mindent. A síkosító jó barátotok lesz addig.
Ami fontos, hogy ne görcsöljetek rajta. Nem megy, akkor nem megy, majd következő alkalommal talán. Itt most nem a teljesítmény, hanem a részvétel a fontos.
Köszönöm hogy válaszoltatok!
Voltam dokinál természetesen, a hat hetes vizsgálaton, ami áttolódott a hetedig két végére. :) Mindent rendben talált, azt mondta mehet a szex.. Hát, akkor lehet tényleg pszichés, majd próbálok előtte relaxálni és ellazítani magam. :)
Síkosítóból pedig ma délelőtt a bevásárlás közben annyit tankoltam fel, hogy a kasszás igencsak nézett, úgyhogy remélem már tényleg menni fog. :)
Én a helyedben elmennék dokihoz és megnézetném,, hogy minden rendben van-e. Lehet próbálkoznék saját maga is egy ujjal, majd kettővel majd hárommal...
Nekem picit fájta , de nem volt vészes, az is csak a behatoláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!